Jeans på festival
SPONSORERET indhold

Cecilie Haugaard: ”De her jeans sidder så perfekt, at jeg købte to par af samme model”

Hvor finder jeg de perfekte jeans? Vi forhørte os hos 13 smukke kvinder på Smukfest, der havde valgt denim som trofast festival-outfit.

Af: Kristian Hindø-Lings
15. aug. 2017 | Mode | Eurowoman

Artiklen er lavet i samarbejde med Diesel.

Når enden er god, er alting godt. Det er et udsagn, som vi kun kan nikke ja til, og især når det kommer til jeans. Men det kan være lidt af et mysterium, hvor du kan finde det perfekte par, og hvad du skal gå efter. Måske har vi fundet løsningen?

LÆS OGSÅ: Kan man pakke til en 3-dages festival i ét net?

Vi drog i hvert fald mod det jyske og årets Smukfest, for hvem andre end festivalgængerne har styr på jeans, der sidder rart, som kan klare lidt af hvert og passer til alt?

Thea Mue, 25 år.

– Når jeans sidder godt, er de højtaljede og fremhæver min numse. De må ikke være for lange, og hvis de er det, klipper jeg dem af til ankellængde. Acne Studios og Levi’s er to af mine favorit jeans mærker. Acne Studios er moderne og sexede, og Levi’s er en ikonisk morjeans. Fælles for dem begge er, at de er behagelige.

Maria Barfod, 37 år.

– Intet slår mine højtaljede og stramme Diesel-jeans, som sidder lige præcis under min navle, så man ikke får sidedeller. De smyger sig om min strittende numse, så jeg ikke får det der irriterende hul ved lænden. Det gør dem perfekte til os, der har lidt bagdel.

Laura von Lindholm, 45 år.

– Intet er vigtigere for mig end pasform, når jeg skal finde nye jeans. Dem, jeg har på i dag, er fra Second Female, og det gode ved dem er, at de sidder stramt fra taljen og ned. Mine yndlingsjeans er fra J Brand, men disse er gode som et billigere alternativ.

Nicoline Markvardt Larsson, 19 år.

– De bedste jeans, der både er gode, billige og festivalsegnede, har jeg fundet hos H&M. De kan lidt ekstra med den asymmetriske afslutning på benet, og det gør dem alt andet end kedelige. Jeg er glad for bukser, der er smalle, da det kan se kluntet ud på mine lange ben, hvis de bliver for store.

Nanna Lyhne Andersen, 26 år.

– Jeg finder alle mine jeans i genbrugsbutikker, og jeg går ikke efter nogle bestemte mærker. Det eneste, jeg undgår, er jeans, der gør mig bredere, end jeg er. Derfor er de alle smalle, helt lange og højtaljede. Dem, jeg har på i dag, er en ny lidt kortere model, som jeg prøver af.

Ditte Estrup, 24 år.

– Når jeg køber jeans, går jeg efter stramme, sorte jeans med lidt slid og en lavere talje. Det fremhæver min numse i forhold til højtaljede jeans, der gør den flad. Mine yndlingsjeans er fra Zara, og det er dem, jeg har på i dag. De sidder supergodt, og strammer min numse lidt op – og det kan jeg godt lide.

Lina Rafn, 41 år.

– 3x1 er et jeans mærke, jeg har fundet hos Net-a-Porter, og spørger du mig, er de det perfekte par jeans. De er fantastiske, fordi de hverken er høj- eller lavtaljede, hvilket er godt til min korte talje, og så er vasken og patineringen helt rigtig. Længden er afklippet, og materialet har lidt stræk i, selvom det ikke ses, og det ER altså både lettere at holde ud at gå i og godt til min højde.

Mette Busk, 45 år.

– Jeans skal sidde godt, og det kommer meget an på, hvilket humør man er i. På festival skal de være løse, så der er plads til noget. Hvis jeg skal i byen, må de godt være lidt strammere. IRO laver flotte jeans i god kvalitet, og hvor pasformen sidder pænt på mig.

Carla Katrine Garde, 14 år.

– Mine yndlingsjeans er sorte, lange i benene, lavtaljede og stramme. Disse er fra Lee og giver en flot figur til mine lange ben.

Cecilie Haugaard, 26 år.

– De her jeans sidder så perfekt, at jeg købte to par af samme model. Jeans’ne er Levi’s-modellen 501 S, og de sidder stramt, giver en pæn numse og fås i mange materialer. En gammel klassiker, og mine nye yndlings.

Lise Kristensen, 27 år.

– Topshop laver de perfekte jeans, og deres Moto-model er især god til at fremhæve min numse. Højtaljede, lange nok til mine ben, og de sidder lige under navlen.

Rasmine Fredslund, 13 år.

– Mine yndlingsjeans er fra Monki – og de skal hverken være stramme eller løse, høje- eller lavtaljede. Det vigtigste for mig er, at de er behagelige at have på.

Signe Lindkvist, 42 år.

– De perfekte jeans er dem, der giver en god numse. På grund af min højde på bare 158 centimeter, er de nødt til at være højtaljede, ellers ligner jeg en, der er faldet. Acne Studios’ Skin 5-model er mine yndlingsjeans og helst lysegrå og sorte.

Anbefalet til dig