Økologi
SPONSORERET indhold

NY podcast fra Fit Living: Gør økologi os overhovedet sundere?

Vi køber økologiske fødevarer som aldrig før, men gør økologien os sundere, er konventionelle fødevarer så slemme eller handler det mere om, at vi gerne vil ses som ressourcestærke overskudsmennesker?

Af: Susanne Knutzen
23. jan. 2018 | Sundhed | Fit living

Vi danskere køber økologi som aldrig før, og er det land i verden, hvor økologi har den største markedsandel. Alene i 2016 spenderede vi 11,8 milliarder kr. på økologiske fødevarer. Det er især mejeriprodukter, æg, havregryn, frugt og grønt, som vi foretrækker i en økologisk variant.

Men gør det virkelig en forskel for vores sundhed om vores mad er økologisk eller ej? Og er konventionelle fødevarer virkelig så slemme, eller handler det i virkeligheden mere om, at det røde økologimærke stempler os som ressourcestærke overskudsmennesker?

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. I studiet er Lotte Holm, Professor i Fødevaresociologi, Sofie Bentzen, Kandidat i Human ernæring og stifter bag sundhedsbloggen Health Junkie og Anders Nedergaard, radiovært og ph.d. i Muskelbiologi. Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living.

Denne episode af Fit Livings podcast er sponsoreret af Rema 1000

Klik her for at lytte til den udgave af FIT LIVINGs sundhedspodcast på iTunes.

Find den her på Soundcloud

Eller hør den her: