Jill Lyme
Foto: Peter Nørby "Jeg jagtede familielykken," fortæller Jill Lyme om jagten på lykke.

Jill forelskede sig i den "forbudte" mand: "Vi kan ikke holde os fra hinanden"

Jill Lyme forelskede sig i en forbudt mand: Faderen til hendes barns bedste ven. I jagten på lykke er hun dog aldrig i tvivl om, at det forbudte område er det helt rigtige.

I Tårnby bor Jill Lyme med sin familie i en moderne villa, hvor hundehvalpen Palma gør honnør, når manden i huset, der egentlig var imod Projekt Hund, kommer hjem. Et liv, der langtfra ligner den barndom, Jill er vokset op i, hvor hendes mor var enlig og kæmpede for at få det til at hænge sammen. Netop den barndom har sat en jagt på lykke i gang hos Jill.

”En lykkelig  familie”

Som 24-årig forelsker Jill sig i en mand. Hun bliver gravid og drømmen om kernefamilien er inden for rækkevidde.

– Jeg er på det her tidspunkt så blindt forelsket i ham. Jeg dropper ud af frisørskolen, fordi det eneste, jeg skal, det er at være sammen med ham, få et barn og blive en lykkelig familie. 

LÆS OGSÅ: Anne Glad: ”I andres ører lyder det sikkert røvsygt, men gevinsten er åbenbar”

Trods den lille ny datter Celina og Jills stærke tro, håb og stædighed holder forholdet ikke.

– Da vi går fra hinanden, bryder hele min verden sammen. Det var slet ikke sådan, mit liv skulle være. Jeg skulle have den der lykkelige familie, som jeg var så misundelig på, at alle mine veninder havde dengang, jeg var lille.

Kærlighed over spotvarerne

Et af stridspunkterne i forholdet til Celinas far er hans mange byture med vennerne. Den tætteste af dem hedder Peter, og ham møder Jill en dag tilfældigt i Netto.

– Og der i Netto er der bare et eller andet, der er anderledes. Jeg har kendt Peter i mange år, men der så jeg ham for første gang i et andet lys.

Mødet ændrer alt, og Jill glemmer hurtigt Celinas far. Peter og hende begynder at tale mere og mere sammen, og det føles underligt rigtigt.

– Jeg falder for hele pakken. Peter er meget grounded og hiver mig ned på jorden, og så vil han hele tiden tale om tingene. Det er jeg ikke vant til. 

– Der er et eller andet, som gør, at vi ikke kan holde os fra hinanden. Men Peter er jo bedste venner med min datters far, og det er jo en uskreven regel, at det gør man ikke. 

De bliver enige om at satse på hinanden, men enigheden er kortvarig.

– Pludselig bakker Peter ud. Han er 1.88 høj og håndværker, men en blød bamse inden i. Det bliver for meget for ham, og han vil ikke såre sin ven.

Et valg med omkostninger

Der går ikke ret lang tid, før Peter og Jill finder hinanden igen. Denne gang er de begge sikre på det, og de tager en snak med Celinas far.

– Vi sætter os ned sammen alle tre, men det er jo så akavet, som noget kan blive. Først siger han, at det er noget mærkeligt noget, men da han går, siger han, at hvis nogen vil være en god stedfar til Celina, så er det Peter. 

LÆS OGSÅ: 5 ting, der gør forelskelsen langtidsholdbar

Da Celinas far forlader lejligheden, forlader han samtidig venskabet til Peter.

– Alle Peters venner forsvandt. Og samtidig forsvandt nogle af mine veninder, fordi de er kærester med mange af vennerne.

– I dag hilser vi, når vi ses, men han har ikke fået nogle af de venner tilbage, han havde før i tiden.

Lykkelig på postkassen

I dag er parret gift og har to drenge sammen foruden Celina, der er fyldt 14. Jills jagt på den lykkelige kernefamilie synes at være i hus – bogstaveligt talt. 

– Vi har lige fået ny postkasse, og til den har vi købt et af de der labels, der forestiller en familie.

– Da vi satte den på, sagde jeg til Peter lidt i sjov: ”Det er din familie – er det alt, hvad du nogensinde har drømt om?”. 

Spørgsmålet er til Peter, men svaret ligger i lige så høj grad hos Jill selv. 

– Jeg tror, at jeg har jagtet den der familielykke, fordi jeg ville være alt det, min mor ikke var.   

Om Jill

AFD_Jagtenpaalykken_Jill fakta.jpg

  • Jill Mee Lyme, 40 år.
  • Gift med Peter, mor til Celina på 14, Maximilian på 7 og Louie på 3.
  • Arbejder som selvstændig med sin Instagramprofil @made.by.mee.
  • Bor i Tårnby.
Se, hvad vi ellers skriver om: Familieliv, Livsstil og Interview