Julia Sofia Aastrup

Foto: Privat Julia Sofia Aastrup deler ud af sine sundhedstips.

”At vandre er det BEDSTE, jeg har gjort længe”

For Julia Sofia Aastrup er der mere sundhed i at turde hvile i sin egen krop og møde verden med et åbent sind end at jagte en fejlfri hud og en tonet mave. Mød forfatteren og influenceren med en nyfunden passion for vandring.

Hvilket sundhedsideal er du vokset op med?

"Jeg har været meget heldig at vokse op i en familie, hvor mine forældre altid har sagt, at det handler om, hvilken følelse du har givet et menneske, når du er trådt ind i eller ud af et rum – og at det er den følelse, du vil blive husket for. Ikke hvordan du ser ud. Den indstilling har gjort det nemmere for mig at acceptere mig selv og min krop."

Hvad er sundhed for dig?

"For mig handler sundhed enormt meget om balance. At føle sig stærk og modig, at turde hvile i sin egen krop og hud, at møde verden med et åbent sind, og at minde sig selv om, at man ikke behøver at bevise noget. At man er nok i det, man er. Jeg prøver at minde mig selv om, at det handler langt mere om at være et sødt, nysgerrigt, klogt, varmt eller fjollet menneske, end om at være slank, have fejlfri hud, ingen strækmærker eller blødt maveskind."

LÆS OGSÅ: ”Jeg laver to do-lister, hvor jeg skriver: Husk at være god mod dig selv”

Hvornår føler du dig allermest sund?

"Jeg føler mig sund, når jeg er glad. Når jeg er glad, så har jeg overskud til at gøre ting, som føles godt i min krop, såsom at huske at drikke masser af vand og at komme ud i naturen. Jeg er vokset op på en landejendom omringet af smuk natur og får enormt meget energi af at være i naturen, og i foråret begyndte jeg at træne op til at gå cirka 350 km af den oprindelige Francés-rute af Caminoen sammen med en veninde."

Hvordan har du forberedt dig på at gå så langt?

"Jeg har gået 15 km tre gange om ugen, og det er det BEDSTE, jeg har gjort længe. Selvom det tager tid at gå de lange ture, så har det været så dejligt for både krop og sind. Og hold nu fast, hvor en tur, vi havde i sommer. De ømme fusser, ømme ben og trætte skuldre var det hele værd."

Om Julia Sofia Aastrup

Selvstændig erhvervsdrivende, YouTuber og forfatter.

Founder og CEO af beautybrandet Noble Nordic.

Deltog i sæson to af ”Over Atlanten”. Følg hende på Instagram på @juliasofiaaastrup. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Gåture