Podcast om løb
SPONSORERET indhold

Lyt til FIT LIVINGS nyeste podcast om løb

Bliv inspireret og motiveret til at komme i gang med at løbe eller at blive endnu bedre med Fit Livings nyeste podcast i ørene.

Af: Susanne Knutzen
12. dec. 2017 | Sundhed | Fit living

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen.

I denne podcast handler det om løb. Løb er blevet allemandseje, og hvert forår springer flere og flere i løbeskoene og indtager løbestierne. Helt præcist snører 1,3 mio. danskere regelmæssigt løbeskoene og spæner sig en tur. Favoritdistancerne ligger mellem 10 km eller halvmaraton. Og hvert år gennemfører 640.000 et af de mange motionsløb herhjemme.

Men hvordan kommer man allerbedst i gang med at løbe? Er der overhovedet sjovt at løbe og er løb for alle, og hvad er det, der er så fedt ved at løbe et maraton?

Til at debatere og inspirere har vi inviteret Anders Rømer, der er maratonløber, klinisk psykolog, DJ og medstifter af løbeklubben, Nbro-running, ultraløber Mads Persson, som også er Fit Livings faste madmand og udvikler af madkonceptet Smag, samt PR-konsulent og motionsløber, Julie Hyld. Vært er Fit Livings chefredaktør Sara Jin Smidt.

Rigtig god fornøjelse.

Klik her for at lytte til FIT LIVINGs løbepodcast på iTunes.

Eller hør den her: