Sarah Mohajer er spa manager i Københavns nye velvære-spa Palma og har tre gode råd til afstressning.
SPONSORERET indhold

Stress af med 3 sikre metoder

Sarah Mohajer er spa manager i Københavns nye velvære-spa Palma og har arbejdet med Avedas produkter i otte år. Hun har lært sig et par tricks til at få ro på, når dagen har været for hektisk.

Af: Stinne Jensen Foto: Privat, PR.
16. maj. 2012 | Sundhed | ALT for damerne

1. Skyl dagen af
For mig hjælper det at tage et bad. Helst et karbad – og gerne med Avedas nye Stress Fix Soaking Salts – for det skyller ligesom dagens stress og uro af. Har du ikke et badekar, kan du lave et fodbad eller bruge den afstressende olie på håndfladerne og trække vejret dybt.

2. Massér ro ind
Brug lidt tid på at massere din kropscremen ind efter badet. Når du helt masserer og rører ved din hud, kan du trykke og gnide stressen ud af kroppen. Vær især omhyggelig med fødderne, for dem forsømmer vi tit. Aveda har lige lanceret tre ’anti-stress’ produkter, som jeg selvfølgelig er vild med at bruge, når der skal ro på. De dufter af lavendel.

Stress-Fix Soaking Salts, 454g, 498 kr., Stress-Fix Body Lotion, 200 ml, 348 kr., Stress-Fix Concentrate, 7 ml, 275 kr. Fra Aveda.

3. Sluk hjernen – et øjeblik
Prøv også med lidt meditation hvis du er til det. For mig virker det at sidde helt stille og ikke tænke på noget. Når der kommer tanker, så accepter dem og lad dem gå. Det handler om at være i din krop og i øjeblikket og ikke fokusere på noget. Alle gør det på deres egen måde –men det her virker for mig.

 

Læs også: Føl dig let og mæt med juice