5 skønne rejsetip til Barcelona
SPONSORERET indhold

5 skønne rejsetip til Barcelona

Charlotte Jul, 42, designskribent, redaktør og iværksætter. Ejer af det virtuelle showroom Items.nu, der promoverer kunsthåndværk og design. Charlotte er vild med Barcelonas strand, stemningen og det miks af lokale og udlændinge, der er med til at give byen sit høje energiske drive.

Af: Louise Wethke Buch Foto: Karin Rørbech, Charlotte Jul, All Over
14. feb. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

OPLEV
Det er svært at tage til Barcelona og ikke støde på Gaudí og hans værker. Det kan virke turistet, men er vigtig kulturhistorie, hvis du spørger mig. 

Du kan eventuelt nøjes med at komme rundt om mesteren på den hurtige, men vitale måde med de tre sikre hits: La Sagrada Familia, kirken, de stadig bygger på, Casa Battló, huset han byggede til en rig familie, og Guëll Parken, der er et hurlumhejhus af gaudíske dimensioner og kreationer.


Park Güell

Sagradafamilia.cat, Casabatllo.es, Parkguell.cat


Macba

SE

Du bør se MACBA museet og finde ud af, hvor mange nuancer af hvid, der findes, og hvordan dette byggeri i den grad lukker lyset ind med sine skrå slisker i stedet for trapper. MACBA ligger i Raval, et kvarter der tidligere udelukkende var for ludere og lommetyve, men nu er fyldt med små barer, kreative restauranter og små design- og vintagebutikker.

Macba.cat

SHOP
Barcelona har et utal af fine kvarterer, hvor de tidligere skumle gader nu er blevet renoveret og fyldt med kreativt indrettede butikker som i kvarteret Born. Her har smykkekunstner og designer Helena Rohner en gennemdesignet kombineret smykke- og interiørbutik.

Calle L'Espasseria 13, Helenarohner.com.es


BO
Casa Camper er uformel high-end, afslappet stilighed på den nede-på-jorden-agtige måde. Hotellet ligger midt i Ravalkvar-teret, som både er lokalt, hyggeligt og nemt at komme til og fra. Du kan tilmed leje en cykel på hotellet.

Casacamper.com


El Mercado La Bouquería

SPIS
Spis frokosten på den lille bar El Mercado La Bouquería i hjørnet af markedet, hvor du får små delikate og ultrafriske retter. Selvom La Bouquería ligger midt på Ramblaen, er det stadig et autentisk stykke af Barcelona, og det er en fest af råvarer og lokale husmødre på indkøb.

Boqueria.info

LÆS OGSÅ: Rejseguide til Indien

LÆS OGSÅ: Dét fik jeg ud af min ego-ferie på Madeira

LÆS OGSÅ: Få Nina Perssons bedste tips til Malmø