Adam Prices kone synes hverken han var pæn eller interessant til at begynde med.
SPONSORERET indhold

Adam Price: Sådan mødte jeg min kone

Adam Price kaster sig ud i "kaosfloden" hver morgen, mens storebroderen James får hedeture bare ved tanken om at overskride en deadline.

Af: Marie-Louise Truelsen Foto: Peter Nørby
18. dec. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Mød de to brødre, der er lige så forskellige som salt og peber i denne uges ALT for damerne, hvor de også fortæller om at bruge måltidet som indgangsvinkel til at få deres koner på gaflen.

James: – Jeg tror, det var noget med en omelet med asparges, siger James om, hvordan han charmerede sin kone.

For Adam var det en lidt mere udspekuleret proces, selvom han erkender, at det kan være et plus for en mand at kunne kokkerere.

Adam: – Der er faktisk kvinder, der godt kan lide at se mænd lave mad. Hun sidder med et lille glas hvidvin, og så står idioten og kokkererer. Og hvis det er det, man kan, så må man bruge det. Sådan er det. Nogle er store og stærke. Nogle kan synge. Vi kan lave mad.

James: – Simpelthen! Men jeg fandt nu også på andre ting.

"Jeg syntes, hun var voldsomt pæn og interessant."

Adam: – Jeg evaluerede mig frem til et forhold. Min kone laver store gastronomiske events. Hun laver blandt andet "Årets ret", som er det danske kokke-Oscar eller Robert. En prisuddeling, som det tager lang tid at få planlagt. Jeg var konferencier og mødte Micha i den anledning. Jeg syntes, hun var voldsomt pæn og interessant, og jeg tænkte, at det var jeg nødt til at gøre noget ved. Hun havde det ikke på samme måde med mig. Hun syntes hverken jeg var pæn eller interessant, og så har man jo et problem. Så det eneste jeg kunne gøre var at spørge, om vi ikke skulle mødes og evaluere eventen for at finde ud af, hvordan vi kunne gøre det bedre næste år.

LÆS HELE INTERVIEWET MED PRICEBRØDRENE I DENNE UGES ALT FOR DAMERNE NR 51/2013.