forelsket i en anden

Foto: Getty Images Jeg har indledt en flirt med en 29 år ældre mand, hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til.

Jeg er glad for min kæreste, men forblændet af en anden

Jeg er i et skønt forhold, men er blevet forblændet af en 29 år ældre mand. Han har opsøgt mig på mit arbejde og siger, at han ikke kan lade være med at tænke på mig, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Spørgsmål om flirt og voldsomme følelser

Jeg er en kvinde på 35 år, mor til en 10-årig datter fra et tidligere forhold, og nu på tredje år i et dejligt forhold til en skøn kæreste, som er det bedste, der er sket mig. Fordi min kæreste også har store børn, så bor vi ikke sammen, hvilket fungerer fint.

LÆS OGSÅ: Jeg er forelsket i en mand, der er 22 år yngre end mig

Der er så lige denne her mand, som det er svær af få helt ud af tankerne. Det startede for seks år siden, altså før jeg mødte min kæreste. Vi fik øje på hinanden i et supermarked og indledte en voldsom, ordløs flirt. Senere faldt vi i snak. Det viste sig, at han er hele 29 år ældre end mig og gift.

Selvom vi bor i samme by, så gik der et stykke tid, før jeg stødte på ham igen. Her gav han udtryk for, at han havde savnet mig. Jeg fortalte ham, hvor jeg nu arbejdede, så der har han været forbi nogle gange. Den følelse, jeg får, når jeg ser ham, er meget voldsom. Jeg får hjertebanken, og den gensidige tiltrækning er enorm, og den er kommet helt bag på mig.

Han siger, at han ikke kan lade være med at tænkte på mig, og at han føler sig som en ung mand igen. Jeg har sagt til ham, at jeg ikke kan reagere på mine følelser, når situationen er, som den er. Men hvad pokker gør jeg?

Vibeke Dorph om dagligdag og dagdrømmeri

Kender du det, at du hører et fantastisk stykke musik. Du står måske midt i madlavningen, men pludselig bliver du revet med. Nu står du ikke længere og sveder ned over mandagsfrikadellerne, nej, du står på en scene, og du synger fuldstændig fantastisk, mens publikum målløse lytter på din skønsang. Det er en vidunderlig fornemmelse, der er bare det ved det, at du i virkeligheden synger ret dårligt, og at du stadigvæk står i dit køkken og steger frikadeller. Det kaldes at dagdrømme, det er en vidunderlig ting at kunne, man skal bare huske på, at det ikke er virkelighed, men en drøm.

LÆS OGSÅ: Min mand har forelsket sig i en anden kvinde

Det samme skal du huske på, når det gælder din flirt. I har sendt hinanden hede blikke hen over køledisken i et supermarked og talt lidt sammen, og du går nu og dagdrømmer om, hvordan det mon ville blive, hvis I tog skridtet videre. Og jo, I kunne måske få en intens og romantisk måned eller to, men på et tidspunkt vil I også vågne op til mandagsfrikadellerne, kort sagt, til den virkelighed, du og din kæreste, jeg og alle andre lever i det meste af tiden.

Her tænker jeg så, at du og han vil stå med nogle ganske store udfordringer. For han er en ældre snart gammel mand, du er 29 år yngre og tilmed mor til en lille pige, mens han sikkert har voksne børn. Han er ovenikøbet gift, og har sandsynligvis ikke lyst til at forlade sin kone, når det kommer til stykket, mens du risikerer at ødelægge et godt og velfungerende forhold. Lad dog være med det! Brug i stedet din energi på at nyde den dejlige kæreste, du nu engang allerede har været så afsindig heldig at møde og prop så alle dine drømme ind i det forhold, så det er det, der blomstrer og vokser sig stort.

Skriv til Vibeke

Vibeke_2018efterår.jpg

Har du brug for én at vende dine tanker med? Så skriv til Vibeke Dorph og få råd om parforholdsproblemer, familiekonflikter, kærestesorger eller andre problemer, du meget gerne vil have løst.

Mails sendes til brevkassen@hjemmet.dk. Breve til: Hjemmet, Spørg Vibeke, Strødamvej 46, 2100 København Ø. Du har også mulighed for at ringe hver tirsdag kl. 10.00-12.00 på tlf. 30 85 19 68.

Alle får svar, og udvalgte breve bringes anonymt i Hjemmet under mærke.

Vibeke Dorph har i de sidste 10 år været fast brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, hvor hun også arbejder med- og skriver fiktion. Hun er derudover forfatter til romanen Babyalarm – en psykologisk thriller om en nybagt mor. Vibeke bor i Valby i en sammenbragt familie med mand, tre børn samt kat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Brevkasse, Parforhold og Utroskab

610x200_woordy_knap2.jpeg