Christiane: "Jeg har kun kærlighedstatoveringer"
SPONSORERET indhold

Christiane: "Jeg har kun kærlighedstatoveringer"

Christiane Schaumburg-Müller fik en spontan kærlighedstatovering, men det er ikke den eneste, hun har.

Af: Louise Wethke Buch Foto: Michael Stub
26. feb. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

De fleste kvinder ville vist ikke have noget imod at have en krop som Christiane, der er kendt for at være et multitalent inden for alt fra dans, til rollen som tv-vært og senest som indehaver af sit eget website. For at holde til sin arbejdsuge på 60 timer, lever hun sundt. Her kan du komme tættere på det blonde energibundt.  

Hvad er dit mest irriterende karaktertræk?
− Jeg synes ikke, jeg har nogen irriterende karaktertræk. Jeg spurgte min mand i går, og han sagde, jeg snakker for meget. Men jeg snakker overhovedet ikke for meget, haha.

Hvad er du god til?
− Det lyder flabet, men jeg er god til alt. Jeg er ikke den bedste til noget, men jeg er meget lærenem og har altid haft et bredt interessefelt.

LÆS OGSÅ: Flad mave: Her er den mest effektive øvelse

Jeg bliver upopulær, når jeg siger det, men jeg synes...
− At jeg betaler for meget i skat. Man glemmer en ting: Når man tjener mere, så knokler man også mere. Min arbejdsuge er ikke på 37 timer, den er på 60 timer, men når jeg betaler topskat, når jeg en grænse, hvor jeg faktisk kunne arbejde mindre og få det samme ud af det. Det, synes jeg, ikke er fair. Når jeg vælger at arbejde, burde jeg også blive belønnet for det.

Har du en tatovering, der fortæller en historie?
− Jeg har en tatovering på hånden, hvor der står 26.01, og det er den dato, både min mor og jeg blev født på. Den fortæller om et bånd mellem mig og min mor, der er meget, meget stærkt og unikt – måske netop fordi vi er født den samme dato. Jeg har også en på ringfingeren, hvor der står C&L, som står for Christiane og Liam. Den fik både Liam og jeg på
vores første rejse sammen i Japan, kort tid efter vi begyndte at komme sammen. Vi satte ikke spørgsmålstegn ved, at vi kun havde været sammen i fem måneder – det var en kærlighedstatovering, så det var kærlighed, der styrede det.

Hvad er dit mest mindeværdige barndomsminde?
− Jeg var i Tyrkiet med minfamilie, da jeg var 8 år, og det var simpelthen bare den mest fantastiske tur. Vi var af sted i en måned, og det var første gang, vi skulle flyve på ferie. Vi rejste altid på bilferie til Frankrig, hvilket jo var fantastisk, men det var noget helt andet at komme til en anden kultur, hvor folk gik med geder på gaden. Vi rejste rundt og boede privat hos folk, og jeg blev så gode veninder med en tyrkisk pige, selvom vi hverken kunne hinandens sprog eller noget som helst.

Hvilken rejse vil du aldrig tage på igen?
− Jeg vil aldrig tage til Rom igen uden at have undersøgt, hvilke restauranter man skal spise på, for maden er simpelthen så dårlig. Jeg troede, jeg skulle til Italien og spise den vildeste italienske mad, men i Rom er der virkelig turistfælder over det hele. På menukortene er der billeder af maden, og i bunden er der en lille stjerne, hvor der står, at alt har været dybfrosset.

Hvad har du gjort, da du var yngre, som du har fortrudt?
− Jeg har helt klart taget for meget solarium. Jeg arbejdede i et solcenter i 90'erne, så jeg tog rimelig meget sol, men dengang vidste vi jo ikke, det var så usundt. Man lå i 40 minutter og stegte i solen, og der var bade i solcenteret, for folk svedte jo som grise.

Hvilken egenskab bryder du dig ikke om ved andre mennesker?
− Jeg bryder mig ikke om intrigante mennesker. Hvis der er et ord, der hedder negativisme – det tror jeg ikke, der er – men folk, der smitter med negativ energi, bryder jeg mig heller
ikke om.

Hvad er den sjoveste kompliment, du har fået?
− Jeg fik klippet en page under "Vild med dans", og jeg syntes selv, den var virkelig flot. Da jeg kom hjem til min mand og skulle vise ham mit nye hår, kiggede han på mig og sagde: "Du ser... frisk ud?" Hvem gider se frisk ud? Ser jeg godt ud? "Hmm, du ser MEGET frisk ud!"


LÆS OGSÅ: Marie Tourell Søderborg: "Min krop kunne ikke følge med"

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha: "Min mors død var grunden til, at Marian og jeg blev gift"

LÆS OGSÅ: Kathrine Windfeld: "Jeg fik simpelthen lov til at skabe drømmemanden"

Anbefalet til dig