Christopher nissen
SPONSORERET indhold

”Hun var vild med en anden fyr på det tidspunkt”: 14 ting, du (måske) ikke vidste om Christopher

Han er vild med en omdiskuteret krydderurt, han har debuteret som skuespiller, og hans hitsingle ’Bad’ var få sekunder fra at få et helt andet omkvæd. Hvad ved du egentlig om popsangeren Christopher? Bliv klogere på ham her!

Af: Emma Fjalland Lund Foto: Michael Stub / Her & Nu
18. maj. 2021 | Livsstil | ALT.dk

I starten af hans karriere var han blandt mange kendt som ’Medinas kæreste’, men nu har han ramt over en milliard streams og turnerer verden rundt.

Popsangeren Christopher tog Danmark med storm i en alder af blot 18 år, og han har vundet mange pigehjerter med sin bløde stemme og sit krøllede hår. Men hvad ved du egentlig om ham?

Vi har rodet internettet igennem og fundet en masse ting, du (måske) ikke vidste:

1. Et lille rodehoved

Da Christopher var barn, havde han ikke just altid styr på sine ting.

Til en skolehjemsamtale i 1. klasse fik Christopher at vide, ”at han skulle have lidt bedre styr på sine ting. De roder, og han kan aldrig finde sine blyanter og bøger.” Klasselæreren havde sågar været ved at komme slemt til skade, da hun gled i en af Christophers mange papirer, der lå og flød på gulvet.

Det fortæller hans gamle klasselærer i DR Ultra-programmet Besat af Christopher.

2. Ladies’ man

Mange piger er glade for Christopher – og Christopher er bestemt også glad for piger.

Internettet kan mange ting – og det kan også vise os en gymnasiefrisk Christopher, der i en kampagnevideo for hans daværende gymnasium, Niels Brock, ganske glad fortæller om stedets dejlige damer.

”Det er som om, at det er alle de søde piger, der er samlet her. Det kan jeg rigtig godt lide,” siger han med et kækt smil.

”På en skala fra et til ti, er jeg nok en ti’er, når det kommer til at være pigeglad. Jeg har altid været glad for piger… og jeg elsker at snakke om piger,” fortæller en lidt ældre, men stadig ung Christopher senere til 12:17 Television

3. Kærligheden til musikken

Christopher har været betaget af musikken, siden han var helt lille.

Allerede i 3. klasse vandt han skolens melodigranprix, og da han som 12-årig fik sin første guitar, blev der for alvor sat gang i drømmen om at stå på de store scener og synge for tusindvis af skrigende fans. For mens vennerne skyndte sig ud på fodboldbanerne i frikvartererne, hev han sin elskede guitar frem og skrev sange.  

Sange, der blev så gode, at hans klassekammerater opfordrede Christopher til at opsøge nogle pladeselskaber. Det gjorde han så – og det gav pote.  

For i 2011 stod den håbefulde, talentfulde 19-årige Christopher nemlig pludselig hos pladeselskabet EMI og underskrev en pladekontrakt, hvilket året efter resulterede i debutalbummet ’Colours'.

4. Debuteret som skuespiller

Christopher kan ikke alene skrive ’sanger’ på CV’et, men også skuespiller.

Christopher er nemlig en af de kendisser, der har været inviteret med på settet til Jonas Risvigs ungdomshitserie Centrum. Her spillede han en af hovedkarakterens (lidt for) smarte venner – og han bliver i høj grad rost for sin præstation i kommentarsporet til Youtubeserien.

5. Trolden

Christophers skuespil har også nået det helt store biograflærred. Eller hans stemme har i hvert fald.

Han har nemlig lagt stemme til en af de to hovedkarakterer, trolden Kvist, i DreamWorks’ animerede musicalhit Trolls.

I den originale version af filmen er det et af Christophers helt store idoler - den verdensberømte sanger og skuespiller Justin Timberlake, der lægger stemme til selv samme figur.

Se behind the scenes fra Christophers optagelser her.

6. Vild med koriander

Selvom koriander er en krydderurt, der deler vandene, så er det Christophers yndlings.

”Fordi folk siger, den smager af sæbe, og jeg elsker sæbe,” siger Christopher grinende til Nordjyske.

7. ’Bad’ var sekunder fra at have et andet omkvæd

”My-my baby’s bad, you know
My-my baby’s bad, you know
My baby, my, my, my baby’s bad, you know”

Det velkendte omkvæd fra et af Christophers absolutte tophits var blot få sekunder fra slet ikke at have haft dét omkvæd. For sangen var egentligt indspillet og mixet, da Christopher pludselig fik nye ideer.

Efter mixet var færdigt, stod han nemlig i badet og begyndte at synge ”My baby’s bad, you know. My-my baby…”.

Det var genialt – og jeg ville bare have det med i sangen. Så jeg ringede til produceren og sagde til ham, at vi blev nødt til at ændre i omkvædet. Men han sagde, at det desværre var for sent at ændre i sangen,” fortæller Christopher til New York Times Singapore

”Men så optog jeg mig selv, der stod i min stue og sang mit hjerte ud på det nye omkvæd. Jeg sendte det til ham, og han endte faktisk med at sætte det ind i sangen – og alle elskede det. Så det endte også med at komme med i det endelige mix.” 

8. Kæmpe hit i Asien

Christophers helt store drøm har siden en ung alder været at slå igennem internationalt. . Han har ikke indtaget det store USA endnu, men han har til gengæld væltet Asien omkuld.

Både den kinesiske, malaysiske og koreanske ungdom har nemlig taget godt imod den danske charmør – faktisk så godt, at han har været på Asien turné og har indspillet en duet med en af de største k-popsangere.

9. (Meget) misforstået sangtekst

Vi kender alle det med at synge med på en sang, hvorefter så at finde ud af, at vi har sunget teksten helt forkert.

Sådan en oplevelse har Christopher også haft.

I radioprogrammet Lågsus, fortæller han om sin helt specielle oplevelse med Wes' 'Alane', hvis tekst for ham har en helt anden betydning, end den faktiske tekst har.

”Der er jo ikke mange, der ved det. Men det er jo faktisk en gammel dansk sang,” joker han og fortæller, at man aldrig vil kunne høre den egentlige tekst igen, efter man har hørt den danske.

Hør den ”danske” tekst her:

10. Stå i planke med Chrisser

Spørger man mange ”StopherLovers”, hvad det er, de er så vilde med, så er det ikke bare Christophers fantastiske stemme, men også hans udseende.

Han fortæller i et interview med Cathrine Wickmann, at han, efter han blev kendt, er begyndt at træne en del mere og har fået en del større overarme, end han havde på sit første albumcover – og hvem ville så ikke gerne stå ved siden af ham i fitnesscenteret?

Det kan du faktisk få lov til – virtuelt i hvert fald. For en af verdens største fitness-influencere, Pamela Reif, har nemlig inviteret ham forbi til et par træningssessioner, som du kan træne med på, direkte hjemme fra din stue:

11. ”Medinas hundehvalp

Danskerne havde i 2012 så småt fået øjnene op for den charmerende, unge Christopher, men før han for alvor slog igennem, fandt den dengang 20-årige knægt sammen med popikonet Medina.

Efter han havde været med som opvarmning på en af hendes tours, begyndte hun på Facebook at fortælle, hvor sød hun syntes, han var. Kort efter gik Christopher fra sin daværende kæreste, modellen Mathilde Sofie, som han havde dannet par med i 14 måneder, og blev herefter spottet kysse med Medina i LA.

Kærligheden blomstrede, og den unge sangspire flyttede hurtigt ind i popdivaens millionvilla.

Det var dog ikke altid lige nemt for Christopher, der ihærdigt gerne ville i gang med sin sangkarriere, da han af mange nu blev kendt som ’Medina kæreste’ – og i nogle medier sågar som ’Medinas hundehvalp’

”Det har været op og ned. Det er jo fedt, og jeg elsker hende overalt på jorden. Ellers ville jeg jo ikke være sammen med hende. Men det er sgu svært, for jeg vil jo gerne være Medinas kæreste, men jeg vil også godt kunne være Christopher og være kendt for min musik. Være kendt for det, jeg er - også uden hende,” fortalte Christopher i Kanal 5s "Haps! Du er fanget"

Parret gik fra hinanden efter et års tid.

Christopher sceneshow
Foto: Klaus Bo Christensen / Her & Nu | Et fast ritual Christopher og bandet har, inden de går på scenen, er at samles tæt til en peptalk og et lille glas rom.

12. Konen takkede først ’nej tak’

Christopher mødte kvinden i sit liv, den fynske model Cecilie Haugaard, til den aarhusianske SPOT Festival i Aarhus i 2014.

”Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem. Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede hun ikke rigtig på,” fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

”Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund,” fortalte Cecilie om parrets første møde til samme udgave af Eurowoman

Parret blev dog ikke kærester lige med det samme. For selvom kemien var god, var der et lille problem.

”Hun var vild med en anden fyr på det tidspunkt og sagde til mig: ”Du virker som en sød fyr, men ellers tak”. Og jeg tænkte WAUW, det skal bare være hende, for det havde jeg sgu ikke rigtig fået at vide før. Jeg holdt døren så meget på klem, som jeg overhovedet kunne, og efter nogle måneder var hun ikke sammen med ham mere, så da vi mødte hinanden på Roskilde Festival, greb jeg chancen," fortalte Christopher i 2019 til ALT for damerne

Den 3. august 2014 meldte parret officielt deres forhold ud, da Christopher på sin Instagram postede et billede af parret med teksten, ’Hende her’.

Parret blev forlovet den 2. september 2018, gift den 1. juni 2019, og den 20. februar 2021 fik de deres første barn, Noelle Nissen (som i øvrigt allerede har fået den første sang dedikeret til sig!) 

13. Jens Werner tilbød at stå for brudevalsen

Da rygtet om Cecilie og Christophers forlovelse slap ud, var dansekongen Jens Werner hurtigt til at tilbyde sin hjælp til brudevalsen.

Christopher sagde dengang, at han ville hænge Werner op på det tilbud, men det vides ikke, om det faktisk blev til noget.

14. 146 kvadratmeter til 17,4 millioner

I februar købte Christopher og Cecilie en ny bolig til deres lille familie, der en måned senere blev forøget med datteren Noelle.

De er rykket ind i et ældre, nyrenoveret rækkehus på samme vej som Jørgen Olsen og Anne Linnet på Holmen i København. Rækkehuset er på 146 kvadratmeter, og der medfølger egen bådeplads i kanalen Snedkergraven – og så har huset kostet dem intet mindre end 17,4 millioner kroner.

Få et indtryk af den lækre lejlighed i salgsopslaget her

Anbefalet til dig