Vidste du, at piercing i ørerne kan gør din ører ekstra erotisk følsomme?
SPONSORERET indhold

Det sker der i kroppen, når du bliver ophidset

Selvfølgelig kender du dine erogene zoner, men ved du, hvad der sker lokalt?

Af:: Redaktionen Foto: Getty
25. dec. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Af Christina Bølling 

Mund

Munden er kvinders zone nummer et. Alene det at lave trutmund kan faktisk aktivere det område i hjernen, som har med lyst og passion at gøre. Kys virker desuden "bonden­­de", især for kvinder. Start med blide kys, kun læber, før du bruger tungen.

LÆS OGSÅ: Derfor kan din orgasme godt forsvinde – og sådan kan du få den igen

Ører

Piercing i ørerne kan fak­tisk gøre ørerne ekstra føl­somme for berøring – også ­erotisk følsomme. Det skyldes, at de bryder nervebanernes vej til hjernen, så disse bliver ekstra sensitive.

Brystvorter 

Berøring får de samme områder i hjernen til at lyse op, som når du onanerer. Men det skal foregå med små klem, blidt og afvekslende, hvis det er for hårdt, virker det som en sexdræber. Området omkring areola er også ret dejligt at få klemt om.

LÆS OGSÅ: Kortlæg dine kønsdele og få bedre sex

Nakke

Receptorerne sidder tæt i nakkeområdet. Blide lys, strøg, pust og kilden med åndedrættet virker stærkt stimulerende. Tip: Prøv at få din partner til at sætte læberne blidt mod din nakke – og suge – lige under hårlinjen. Det er overraskende... erotisk.

Klitoris 

1.000 nerveender! Bed din partner nærme sig med kærtegn af lår og mave først, det er ikke særlig sexet at gå direkte til makronerne, medmindre du er ophidset allerede.

Vagina

Der er to "nøgler" til vagina. Den yderste del er som en lås, der skal lirkes forsigtigt op med blid berøring og forsigtig vibration. Indeni handler det til gengæld om tryk, bevægelse og kontakt (også penisstørrelse, ja).

Bagdel

Analsex er ikke længere kinky, men absolut en smagssag. Det kræver god hygiejne, men så kan det også være meget tilfredsstillende. Hvis du er i tvivl om, om det også kan være lækkert for dig, så tænk på, at ­G-punktet og ­nerverne i anus har samme "væg". Brug glidecreme.

Kilde: Good Health m.fl. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du en mere sensuel hverdag

LÆS OGSÅ: 9 ting du ikke vidste om kvinders orgasme

LÆS OGSÅ: Sådan gik min første fetish-fest