En eftermiddag i luksus i selskab med Moët
Moët & Chandon havde inviteret til lancering af deres nye champagne Ice Impérial i de smukke omgivelser på Rungsted havn. Eurowomans stylingredaktør Gertrud Maria Bønnelykke var med for at teste den nye champagne.
Den nye champagne skal nydes i sammen med isterninger og blev oprindeligt fremstillet fordi mange putter isterninger i deres champagne på varme sommerdage. Så nu kan du nyde en speciel fremstillet champagne, der ikke mister smag når der tilføres isterninger.
Den nye Moët Ice Impérial smager dejligt frisk, helt perfekt på en varm sommerdag.
Man kan også tilføre den et ekstra pift ved at putte jordbær, brombær, ingefær, mynte eller andre lækkerier i.
Efter en yderst delikat frokost og lidt for mange af de velsmagende bobler stod den på en smuk sejltur i en gigantisk motorbåd.
Så her blev vi blæst godt igennem og jeg havde selvfølgelig glemt en hår elastik som den eneste.
Fås i butikkerne nu...