Her er filmene på Netflix, din kæreste også gider se

Foto: Juice/REX

Her er filmene på Netflix, din kæreste også gider se

Konflikten er løst.

Konflikten er løst.

Limitless
Bradley Cooper er både for mænd og kvinder med sine blå, blå øjne og pinagtige udskejelser i Tømmermændsfilmene. Her går der lidt si-fi i den, og han får overnaturlig energi og handlekræft af at tage nogle helt særlige piller. Action for alle pengene.


LÆS OGSÅ: De 7 bedste gyserfilm på Netflix

The bucketlist
Jack Nicholson og Morgan Freeman giver stof til eftertanke og sætter et smil på læben i denne feel-good-film, hvor de begge bliver indlagt som terminalpatienter på kræftafdelingen på det hospital, Jack Nicholson, ejer. Det bliver et møde mellem to vidt forskellige skæbner, der finder et fælleskab i et udleve deres vildeste fantasier, inden træskoene skal stilles.

LÆS OGSÅ: 20 ting, der kun sker i romantiske film 

I Love you, man
Her er for alvor tale om bromance. Og før du tænker "fedt, min kæreste vil se den, jeg vil ikke", så giv den lige en chance. Der er basis for seriøst grineflip og blandt andet denne scene er et godt eksempel på det.

Der Untergang
De fleste mænd har en nærmest medfødt interesse for anden verdenskrig, og som det er med den slags umættelige fascination, så er det svært at gå galt i byen, hvis bare du rammer indenfor feltet. Der Untergang vandt ikke uden grund 24 priser, og i filmen kommer vi helt tæt på Hitler i de sidste dage. Et portræt af en tid og en mand, som vil følge dig bagefter.


LÆS OGSÅ: 5 film og serier, du skal se, når du er ramt af krise i 20'erne

Midnight in Paris
Titlen på Woody Allens 46. film vækker måske mere minder om pladderromantik eller kuriøs kærlighedshistorie. Men lad dig ikke narre! For på tur til Paris med svigermekanikken møder Gil pludselig den afdøde Ernest Hemmingway.

Det regner med frikadeller
For barnlige sjæle og par er "Cloudy with a chance of meatballs" som den hedder på engelsk en festlig omgang, hvor alt, der kan gå galt går galt. Det er den slags animeret film, der rammer både de unge og ældre, så hold jer ikke tilbage, selvom gennemsnitsalderen er over de 10.

The Reader
Baseret på den tyske roman "Der Vorleser" er dette en film med tyngde. Den unge mand Michael møder efter anden verdenskrig tilfældigt Hannah, en ældre tidligere SS-vagt. Sammen indleder de en affære, der ender brat. Ti år senere finder Michael ud af hvorfor.


LÆS OGSÅ: Her er den ultimative pizza-guide

LÆS OGSÅ: Sådan laver du krydrede popcorn

LÆS OGSÅ: 25 film, du skal se på Netflix

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur