TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Gift ved første blik sæson 5
Foto: DR Presse/Marianne Overaa Bliver Kathrine og Michael sammen til den bitre ende, tror du?

Afstemning: Hvilket par i ’Gift ved første blik’ tror du mest på?

I aftes kunne de sidste to par kalde sig ægtefolk i den femte sæson af DR-hittet ”Gift ved første blik”. Men skal man tage programmets historik i betragtning, er det langt fra alle de nye ægteskaber, der holder ved. Hvem, tror du, har størst chance for at gå hele vejen og forblive gift, når sæsonen slutter? Giv dit bud i ALT.dks afstemning lige her.

Singlelivets søde fristelser er nu et overstået kapitel for Cecilie og Ronni, Kathrine og Michael, Eva og Carsten samt Vanessa og Stefan, der i femte sæson af det populære DR-program ”Gift ved første blik” har erklæret sig for ægtefolk.

Foran dem står en bryllupsrejse, en flytning, en hverdag og den store opgave, det er at lære hinanden at kende og forhåbentlig forelske sig.  

Og dét projekt kan være langt fra de lykkelige hvedebrødsdage, fortæller programmets historik os.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik-Cecilie: Dette par kan jeg virkelig relatere til

Kun to par er umiddelbart forblevet sammen efter de foregående fire sæsoner på dansk tv, og således er der i år skruet op for eksperternes vejledning i håbet om at skabe nogle matches, der holder længere end en tube tandpasta.

– På fem uger oplever parrene i programmet lige så meget, som et par normalt oplever på flere år. Hvis de medvirkende skal blive bevidste, reflektere og undgå at falde i de vante mønstre, så er der brug for kontinuerlig støtte og coaching gennem alle fem uger. Derfor har vi i denne sæson endnu større fokus på, at eksperterne løbende skal coache de fire ægtepar – både individuelt og som par, lyder det fra redaktør for ”Gift ved første blik”, Sofia Fromberg, i en pressemeddelelse.

Hvem tror du kan gå hele vejen i den seneste sæson af ”Gift ved første blik”?

Det sjove og festlige par Cecilie og Ronni, de søde og hjertevarme Kathrine og Michael, alderspræsidenterne og de mere kælne Eva og Carsten eller de rolige Vanessa og Stefan?

Giv dit bud i ALT.dks afstemning herunder og se med hver onsdag klokken 20, når "Gift ved første blik" løber af skærmen på DR1.

Alle fotos i afstemningen er af DR Presse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gift ved første blik, Bryllup, Serier og Kærlighed