Gift ved første blik sæson 5

Foto: DR Presse/Nicolas Cosedis Bliver Anja og Dennis sammen til den bitre ende, tror du?

Her er de TO par i Gift ved første blik, som ALT.dks læsere tror mest på – er du enig?

Er du enig med ALT.dk's læsere?

Kys og kærlighedserklæringer. Op- og nedture. Tvivl og utrolige mængder træthed.

Gift ved første blik har på ingen måde skuffet i kategorien ”store følelser”, når landets mest populære datingprogram er løbet over skærmen for sjette gang.

Vi har fulgt intenst med uge efter uge og er kommet på fornavn med Christina og Michael, Anders og Luna, Anja og Dennis, Claus og Henriette og Maja og Frederik. Alle er de modige singler, som har ladet os følge deres oplevelser for rullende kameraer i ægteskabet med en fremmede, som de håber, er deres livs store kærlighed.

Men er det så også det?

LÆS OGSÅ: Se ALT.dks reaktioner på årets Gift ved første blik - afsnit for afsnit

I aftenens finaleafsnit vil det blive afsløret, hvor mange af parrene - hvis nogen - der stadig har lyst til at forblive ægtefolk efter seks ugers samliv.

Men inden da bad vi jer læsere om at komme med jeres bud på, hvem I tror, bliver sammen, når kameraerne slukker. I en uge har I derfor på ALT.dk haft mulighed for at stemme på alle fem par fra sjette sæson.

Sådan har I stemt

Og resultatet viser, at flertallet af jer tror på to af parrene, mens I forudser, at tre andre par skriver under på skilsmissepapirerne.

Stærkest er jeres tro på det aktive og planlægningsbegejstrede par Anja og Dennis. Findes der et kærligheds-bulls eye, så har eksperterne ifølge jer i hvert fald ramt det med dette match. Troen på parret høster over 80 procent ”ja’er” fra jer.

Derefter følger den søde Henriette og hendes fynske handymand Claus, hvor over 73 procent af jer tror, at dette par beholder deres vielsesringe på, når eksperimentet slutter.

Sådan har ALT.dk's læsere stemt

  • Anja og Dennis: Over 80 procent tror på kærligheden hos det aktive og planlægningsbegejstrede par.
  • Henriette og Claus: Over 73 procent tror på den søde Henriette og hendes fynske handymand Claus,
  • Christina og Michael: Kun 10 procent tror på det kysse- og skat-glade par Christina og Michael.
  • Maja og Frederik: Kun 5 procent tror på kærligheden hos Maja og Frederik 
  • Luna og Anders: Blot 1 lille procent tror, at der er en chance for Luna og Anders.

Omvendt mener I, at eksperterne ramte helt forkert, da de satte kysse- og skat-glade Christina og Michael sammen. Her tror hele 90 procent af jer, at det unge par kommer til at sige et stort, fedt ”nej” til hinanden, når de kommer med deres svar til præsten i finaleafsnittet.

Den problemfyldte relation mellem Maja og Frederik tror I også får en trist konsekvens i sidste ende, på trods af at DR i slutningen af næstsidste afsnit løftede sløret for, at Frederik har været forbi sin kone med et forsonende brev. Alligevel mener 95 procent af jer, at det er en såkaldt lost cause, og at parret vil blive skilt.

På en ikke helt overraskende førsteplads over de par, som I tror går fra hinanden, ligger dog alderspræsidenterne Luna og Anders. Parret har da også officielt sagt endegyldigt farvel til hinanden i programmet – og den beslutning er der kun én procent af jer, som tror, at der kan ændres på.

Vores afstemning er naturligvis 100 procent kun for sjov og helt uvidenskabelig. Men vi er helt sikkert lige så spændte som jer på, hvem der har ret!

Dét svar kan KUN parrene komme med, og det gør de, når finalen af "Gift ved første blik" løber over skærmen på DR1 i aften kl. 20. 

---
Hvis du ikke har nået at tage afstemningen, har vi ladet den blive herunder:

Alle fotos i afstemningen er af DR Presse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gift ved første blik, Bryllup, Serier og Kærlighed