Gourmet ude og hjemme

Gourmet ude og hjemme

Jeg har haft to gode spiseoplevelser i denne uge. Den ene er Claus Meyers nye Restaurant Radio på Frederiksberg. Den anden er hjemme, hvor min mand har stået i køkkenet.

Middagen på Restaurant Radio blev indledt med ræddiker med grovkornet sennepsmayonnaise. (Se billede foroven)

Gourmet ude og hjemme

Så kom første forret. Kammuslinger og selleri.

Gourmet ude og hjemme

Derefter glaskål og laks.

Gourmet ude og hjemme

Aftenens bedste overraskelse var løg i høost.

Gourmet ude og hjemme

Hovedretten var også oppe at flyve. Svinekæber med jordskokker. Meget, meget delikat.

Gourmet ude og hjemme

Til slut dessert. Blød hasselnødnougat og let kærnemælksparfait. Sød, uden at være for tung.

Gourmet ude og hjemme

Der hjemme har jeg fået and med sprødstegte kartofler og en spicy peberfrugt-sauce.

Gourmet ude og hjemme

Et hit er også jordskokker. Her med fisk og jordskokkechips i toppen.

HURRA for den luksus der findes både ude og hjemme!

Se meget mere på www.restaurantradio.dk


»Læs også: Rosenkål med kærlighed


Nøgleord: Mette Mølbak, Claus Meyer, restaurant radio, mad