Frisure
Foto: Gettyimages

Frisure

Her er den mest googlede frisure lige nu

Det kan overraske, hvad der kan skabe overskrifter. Men i dette tilfælde er den god nok. En frisure.

Pagen. Hvorfor, tænker du måske.

Siden modellen Karlie Kloss sidste år fik klippet sine mørke lokker af lige over skuldrene, har den klassiske 60'er-frisure fået en renæssance og går nu under navnet "the karlie".

Det er en opdateret version af klassikeren med et mindre poleret udtryk, lidt fald og et skødeløst pandehår.

Modellen, der har haft stormende succes på catwalken, som Victoria Secret-engel og på Vogue-forsider, skabte overskrifter, da hun lod lokkerne falde i december sidste år. Fans af undertøjsmærket synes, det var forkasteligt og delte deres mening på et online modeforum, hvor ord som bibliotekarhår og mindre sobre vendinger blev brugt.

Selv udtalte hun til den amerikanske hjemmeside Fashionologie, at hun elsker frisuren og ikke kan stoppe med at rode i den. Og modeverdenen er tilsyneladende enig med den spinkle brunette. Frisuren er et hit! Og i januar lavede britiske Vogue sågar en fire siders artikel om frisuren ifølge The New York Times.

Men at gå fra langt til kort hår har dog givet modellen en åbenbaring:

- Faktisk fjerner det fokus fra dit hår og til dig. Jeg er begyndt at indse, at det hele handler om selvtillid, sagde hun til Fashionologie.

Ifølge den norske hjemmeside Detnye.no, så er frisuren den mest googlede for tiden.

En opfølgning på Google viser, at frisuren har genereret intet mindre end 823.000 søgninger den seneste måned. Det kan godt være, at Victoria Secret-fans ikke synes om de korte lokker, men det er der tydeligvis andre, der gør.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed