Spring ind i det nye år med lækker hud
SPONSORERET indhold

Her er redningsprodukterne til din hud

Din hud elske dig for at starte på en frisk med disse opløftende og energigivende produkter.

Af:: Julie Kraase Brandt Foto: Alamy, PR.
17. jan. 2015 | Livsstil | ALT for damerne


1// Skrub dig frisk
Manglende motion er lig mindre ilttilførsel til huden – og det er det, der giver en frisk glød. Har du ikke fået løbet helt så meget, som du gerne ville, i december, så øg blodcirkulationen hjemme i badet med en bodyscrub. Masser den i cirkulære bevægelser ind mod hjertet, og brug den en til tre gange om ugen. Resultat: Blød og opfrisket hud.
Gentle Body Scrub, Avéne, 150 kr.

2// Frisk glød
Annemarie Börlinds økologiske serum er som skabt til hårdt prøvet vinterhud, fordi serummet sætter gang i hudens naturlige genopbygningsprocesser og hjælper den med at få sin sunde glød igen. Brug et tyndt lag under din dag- og natcreme.
NatuRepair Detox & DNA-Repair Fluid, Annemarie Börlind, 429 kr.

3// Nyt liv
Stress, sukker og alkohol sætter sine spor på huden, der kvitterer med en tør overflade, rødme og urenheder. Med en enzymmaske eksfolieres huden fri for døde hudceller og renses i dybden, så den kan ånde på ny. Fordel masken på nyrenset hud, og lad den virke i 4-5 minutter. Skyl af.
Juicy Mandarin Sorbet Enzyme Exfoliator, Amazing Space, 255 kr.

4// Fugtbombe
Placer den todelte fugtmaske fra Sampar på over- og underansigtet i 30 minutter, og læg dig godt til rette i sofaen. Masken er badet i fugt og efterlader din hud ditto. Efter brug løftes masken blot af og smides ud.

5// Natarbejde

Udnyt nattetimerne til fulde med en fugtgivende natcreme, der reparerer og nærer huden, mens du får din skønhedssøvn. Denne er rig i konsistensen og har en lækker, frisk duft.
Make A Difference Night Overnight Hydrating Repair Cream, Origins, 370 kr.

6// Dagligt fugtboost
Daglig fugtpleje er alfa og omega for en sund og frisk hud, og denne rige ansigtscreme både lindrer og beskytter huden mod vind og hård kulde. Kan bruges både morgen og aften.
Comfort On Call, Clinique, 395 kr.

7// Opkvikkende olie
Så snart Karmamejus Wild kropsolie smøres på huden, spreder der sig den lækreste, opfriskende duft af sød appelsin, grapefrugt, mynte og patchouli. Perfekt til mørke morgener.
Wild Body Oil 03, Karmameju, 299 kr.

8// Ultimativ forkælelse
Hvis du vil sende din krop ekstra lækker og velforberedt ind i det nye år, skal du booke tid til en kropsmassage. For det første er det ren "ah" for både krop og sind, og det er der god grund til.

Berøring udløser nemlig "feel good"-hormoner som kærlighedshormonet oxytocin, der gør os glade og afslappede. For det andet er massage sundt for din krop, fordi strøg, æltning og tryk øger blodgennemstrømningen, så både hud, knogler og muskler får tilført ny ilt og næringsstoffer. Det betyder, at musklerne bliver blødere og afspændte. Men dine led bliver også mere medgørlige, da knoglerne påvirkes indirekte af den øgede blodgennemstrømning. Endelig viser en undersøgelse i International Journal of Neuroscience, at massage virker angstdæmpende. Kvinder med brystkræft, der fik massage tre gange om ugen, havde færre symptomer på angst og depression, end de kvinder, der ikke blev rørt ved.
Prøv for eksempel behandlingen

IS' Aroma Massage hos blandt andre Kurhotel Skodsborg (50 minutter for 800 kroner), hvor hele kroppen eksfolieres og derefter masseres i en blød honningmaske med enten duft af ingefær eller lavendel. Imens nyder ansigtet godt af en kølende og rensende maske. Kroppen føles to kilo lettere og huden babyblød.

LÆS OGSÅ: Få opskriften på Saselines egen bodyscrub

LÆS OGSÅ: Det er den bedste håndcreme, jeg nogensinde har prøvet

LÆS OGSÅ: 5 nemme nytårsforsæt til hud og hår, du nemt kan holde