Hotel Chocolat lancerer pop-up restaurant i november

Hotel Chocolat lancerer pop-up restaurant i november


Hotel Chocolats berømte Supper Clubs kommer til København d. 23. & 24. november.

Engelske Hotel Chocolat, restauratør og luksus-chokolatier med egen kakaoplantage, har allerede under stor opmærksomhed lanceret deres første butik i København, nu fortsætter succesen. Hotel Chocolat har nemlig teamet op med stjerne-kokken Jon Bentham (hædret med en Michelin-stjerne under Gary Rhodes) i forbindelse med deres, allerede i London, meget populære Supper Clubs. Jon Bentham har sammensat en udsøgt menu, der er banebrydende og udforsker både den salte og søde karakter i kakaoen. Han bruger kakaoen som et krydderi, en fusion - men altid med et delikat touch. Jon Bentham viser det ypperste indenfor kakao-cuisine - hentet fra Hotel Chocolats Boucan Hotel & Restaurant, beliggende i firmaets egen kakaoplantage i Saint Lucian.

Menuen i Copenhagen Supper Club vil byde på kakao-pesto og kakao-balsamico dip, Confit de Canard med hvid chokolademos, sure og søde kakaonips og orange sauce. Til dessert Single Origin Chocolate Millefeuille, små hjemmelavet chokoladestykker, frisklavede flødetrøfler og meget mere. Dertil fire vine, perfekt afstemt af en vinekspert fra Berry Bros & Rudd - Londons ældste og mest ansete vinhandlere. 

Supper Club middagene vil blive afholdt den 23. & 24. november i Hotel Chocolat, Østergade 13 i København. Prisen er 750 kr. pr. person hvilket inkluderer en fire-retters menu hvortil der serveres fire afstemte vine. 

Reserver online på: tastingevents@hotelchocolat.co.uk eller ring på: +45 3336 1140