Lad dig inspirere til en fantastisk ferie på badehotel i Danmark
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Gilleje Badehotel, HJORTHs Badehotel, Kellers Badehotel og Spisehus, Stammershalle Badehotel & Badehotellet Villa Vest

Lad dig inspirere til en fantastisk ferie på badehotel i Danmark

Ferien skal holdes i Danmark, så gør noget ekstra særligt og book et ophold på et af landets mange hyggelige badehoteller i naturskønne omgivelser.

Fænomenet staycation er kommet for at blive. Det er med andre ord blevet trendy at holde sommerferie i Danmark, og det er ikke uden grund, for i Danmark er du både tæt på skov og strand, uanset hvor i landet du rejser hen. Vil du gøre noget ekstra ud af dine danske sommerferieoplevelser, bør du overveje et ophold på et landets smukke badehoteller. I listen nedenfor kan du lade dig inspirere af guiden over instragramprofiler på nogle af landets absolut hyggeligste badehoteller.

Gilleje Badehotel - Særlig stemning og naturskønne omgivelser

HJORTHs Badehotel - Få fornyet energien

Kellers Badehotel og Spisehus - Sublime madoplevelser

Stammershalle Badehotel - Ægte badehotelstemning og afslappet atmosfære

Badehotellet Villa Vest - Nordjysk livsnyderi i Lønstrup

Særlig stemning og naturskønne omgivelser på Gilleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er netop kåret som et af Danmarks bedste badehoteller. Og med en af landets mest pittoreske beliggenheder, forstår man godt hvorfor.

Her finder du alt det, man forbinder med et klassisk badehotel – ro, fordybelse, lys og havluft. I lobbyen hejser den store, flotte pejs sig, i biblioteket finder du spændende læsestof og spisesalen byder inden for til et gedigent måltid. Fra den historiske Gilbjergsti foran hotellet kan du nyde den imponerende udsigt over hav, fiskekuttere og Kullen i Sverige. Hvis ikke vejret indbyder til gåtur, kan du krølle dig sammen foran pejsen med en god bog eller hoppe en tur i badeafdelingen.

Få fornyet energien på HJORTHs Badehotel

Et ophold på HJORTHs Badehotel er en helt særlig oplevelse – og efter et enkelt besøg, har du helt sikkert lyst til at vende tilbage til dette hyggelige hotel i Skagen beliggende nær det brusende hav midt i naturskønne omgivelser.

Her kommer du helt ned i tempo, blandt andet med yoga i hotellets nye studio. Restauranten byder på unikke madoplevelser, og de velindrettede værelser gør din overnatning på HJORTHs Badehotel ekstra særlig. På HJORTHs giver fraværet af wi-fi, tv og larm plads til (efter-)tanken, samtalen og livsglæden –med andre ord tid til fordybdelse og et afbræk fra hverdagens tommerum.

Sublime madoplevelser på Kellers Badehotel og Spisehus

Kellers Badehotel og Spisehus er et charmerende, uformelt badehotel beliggende på Fanø kun få minutters gang fra Nationalpark Vadehavet.

Badehotellet er oprindeligt opført i 1876 som konditori, men huser nu rammerne om et rustikt landkøkken, som bestræber sig på altid at have et lokalt islæt på tallerkenen. Derfor kan du være sikker på et ganske unikt måltid, hver gang du gæster Kellers Badehotel og Spisehus. Hos Kellers handler ethvert måltid nemlig om at levere en kvalitetsoplevelse i øjenhøjde. De gode råvarer og det solide håndværk er vægtet over overflødige rekvisitter og skuespil.

Ægte badehotelstemning og afslappet atmosfære på Stammershalle Badehotel

Klippeskær, smukke værelser og det bedste fra det bornholmske spisekammer har i mere end 100 år trukket turister til Stammershalle Badehotel i Gudhjem. Og det forstås.

Hotellet lægger op til den rene afslapning i rolige omgivelser i klassisk indretning. En overnatning her inviterer til den rene selvforkælelse, hvor du kan lade op, finde ro og tid til at dyrke nærværet. I restauranten serveres de lækreste menuer baseret på bornholmske råvarer inspireret af det franske køkken.

Nordjysk livsnyderi i Lønstrup

Badehotellet Villa Vest byder på nordjysk livsnyderi i det gamle fiskerleje i Lønstrup. Du vælger selv, om du vil indlogere dig på det klassiske badehotel eller luksusvillaen på bakken, hvor du begge steder kan nyde et ophold ved Vesterhavet og genoplade batterierne – sådan som ferie engang var tiltænkt. Når sulten melder sig, kan du spadsere gennem det, hotellet kalder “verdens smukkeste lobby”, som er en lille gade med kunsthåndværkernes værksteder og små vindbidte fiskerhuse. For enden af denne gade ligger Villa Vests restaurant, hvor du kan nyde et måltid tilberedt på egne og lokale råvarer med fænomenal udsigt over Vesterhavet.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Badehoteller, Rejseguide og Instagram