Stop spild af mad

Madblog: Vil du være med til at lave mad?

Vil du være med til at lave mad – det er helt gratis, lød invitationen da jeg søndag d. 9.9, var forbi Torvehallerne med min familie.

Invitationen var ikke til mig, men derimod min fem-årige datter, der straks greb udfordringen om at lave mad ud af rester.

Det var nemlig formålet med arrangementet, som blandt andre bevægelsen Stop spild af mad og forbrugerrådet stod bag.

I de senere år har der været et massivt fokus på madspild – og nu er turen kommet til børnene, der skulle lære, hvordan man laver lækker mad ud af resterne fra i går. I alt var der fire stationer børnene skulle igennem, hvor der både blev snittet, hakket og skrællet. Og maden, der var grøntssagssuppe, pandekage med rester af kyllingekød, rissalat og en frugtdessert scorede højt hos min fem-årige, der allerede har spurgt, hvornår vi skal lave mad igen.

Læs også: Madblog: Kagemix uden mærkelig E-numre