Majnummeret af Eurowoman blomstrer med mode
SPONSORERET indhold

Majnummeret af Eurowoman blomstrer med mode

Denne måned kan du bl.a. møde Cara Delevingne, komme med ind i haute couturens verden og få vores beautytillæg.

Af: Redaktionen
23. apr. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Majnummeret af Eurowoman er på gaden, og det blomstrer med mode. Mød catwalkens wild child, Cara Delevingne, og kom med ind i haute couturens fascinerende verden. Få også et beautytillæg med vores top 100 over de bedste skønhedsprodukter.

 

Kender du Cara Delevingne? Ellers får du hele hendes historie i denne måneds Eurowoman. Om hendes moderigtige bryn, vilde tilgang til modebranchen og hendes drøm om at spille skuespil som gør, at hun er aktuel i hele seks film i 2015.

 

Haute Couture er modeverdenens mest eksklusive kollektioner, og som et af de få modehuse praktiserer Chanel stadig den håndsyede kunstart. Kom med på et eksklusivt besøg på deres haute couture-værksted, og få historien bag de stolte traditioner, der trækker tråde helt tilbage til Marie Antoinette.

 

Derudover giver vi dig inspiration til sommershopping og til, hvordan du kommer i form til stranden. Redaktionen er nemlig taget på bootcamp.

 

Sidst men ikke mindst har vi i denne måned et ekstra magasin til dig i form af et beautytillæg med de 100 bedste skønhedsprodukter til ansigtet, kroppen og håret særligt udvalgt af Eurowomans skønhedsredaktør, Bea Fagerholt.  Vi tester også alle de nye behandlinger.

 

Du kan vinde alle de 100 produkter, vi anbefaler! Du deltager i konkurrencen her: facebook.com/eurowoman.dk