Amina Sanger Eurowoman Interview

Foto: Dennis Morton Amina er lige nu aktuel med EP'en Black Butterfly. Stilen er pop og r'n'b, og sangen "Butterfly" handler om hendes egen transformation.

Morgenmad med Amina

Sanger Amina: "Jeg lever et dobbeltliv"

Sangeren lever et Hannah Montana-liv med to børn og en sangkarriere. Det kræver vafler og sødmælk til morgenmad og Rihanna på repeat.

Er du morgenmenneske?

"Ja, det er jeg blevet, efter jeg blev mor. Jeg er alene med to piger, en på fire og en på fem år, og så handler det om at have en plan for, hvad der skal ske. Alt jeg skal nå, skal foregå mellem klokken otte og 15, når pigerne er i institution. Nogle gange kommer en fra familien og passer dem om aftenen, så jeg kan lave musik, og det kan jeg godt gøre til klokken tre-fire om morgenen. Så to timers søvn, og så er det op igen klokken seks. Mit liv er rimelig meget Hannah Montana, jeg lever et dobbeltliv. Sanger og mor. Jeg tror ikke, der er nogen, som ved, hvor meget jeg egentlig når i løbet af et døgn."

LÆS OGSÅ: Ihan Haydar: Jeg var mest bange, da jeg blev forelsket i Esben

Hvad er dit bedste life hack til at være alenemor?

"Skriv det ned, du gerne vil opnå i dit liv! Jeg har en bog, hvor jeg manifesterer alt, jeg vil. "Det her kommer til at blive så godt regardless, hvad der kommer til at ske!" For eksempel har jeg skrevet ned, hvordan min datters fødselsdag bliver. Hvad jeg skal ordne, hvor glad min datter bliver, hvor godt kagen vil smage, at solen vil skinne. Tænker du negativt, kommer der kun til at ske negative ting. Hvis jeg tænker: "Fuck, kan det her blive værre?" bliver det værre. Men hvis jeg tænker positivt, sker der positive ting. Det kræver selvdisciplin og kan føles, som om du er i krig med dig selv. Men det er det hele værd."

Hvad består en gennemsnitlig morgen af hjemme hos jer?

"Vi spiser morgenmad sammen. Lige nu er det waffle season. Mælk, vand, æg, mel, smør, lidt sukker, lidt bagepulver. Ready Eddy! Ned i vaffelmaskinen. Og så drikker vi mælk. Sødmælk! Jeg er i tvivl, om det er sundt. Der er kommet så mange nye regler, at jeg ikke kan følge med mere. Måske er det bedre med minimælk, men jeg føler, at det er mælk blandet op med vand. Jeg er selv vokset op med at drikke sødmælk morgen og aften. Det giver jeg videre til mine børn."

Hvornår vidste du, at du gerne ville leve af at synge?

"I 2019 sagde jeg til mig selv og til alle omkring mig: "Jeg skal lave musik!" Jeg tror, det kom til mig, fordi jeg var blevet mor i en ung alder. Jeg tænkte: "Hvad skal du lave nu? Resten af dit liv?" Jeg har altid gået rundt og sunget, og det har altid været min drøm. Men hvorfor gik jeg så ikke bare i gang? Hvad ventede jeg på? Selv om jeg aldrig har tid til at slappe af, er jeg taknemmelig for, at jeg både har muligheden for at være mummy og leve min drøm om at være sanger ud."

LÆS OGSÅ: Coco O.: "Hold kæft, det har givet mig mange bekymringer"

Du virker ret sikker på dig selv?

"Jeg ville også gerne lave musik for 10 år siden, men der havde jeg ikke selvtilliden. Mit liv er som en kuffert, der er blevet pakket og gjort klar gennem årene. Jeg skulle igennem nogle faser i mit liv, gode og dårlige. Jeg har ikke haft den nemmeste barndom, og jeg har været i et forhold, der ikke er endt godt. Men det er også noget af det, der har styrket mig allermest. De oplevelser har givet mig modet til at gøre det, jeg gør nu. Nu er jeg klar. Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker om mig. Jeg vil ikke tage ansvar for alt muligt længere. Det eneste jeg er optaget af, er, om mine børn har det godt. Jeg vil gerne vise mine døtre, hvor vigtigt det er at kunne klare sig som kvinde på egen hånd. Det er vores æra nu!"

Hvilken musik lytter du selv til lige nu?

"Jeg hører meget rap. J.I. the Prince of N.Y, Nicki Minaj, 50 Cent og Pop Smoke. Hvis lyrikken ikke er god, er du ikke en god rapper. Jeg er, by the way, den største Rihanna-fan du kan finde på jorden. Hun er ikke kun musiker, hun er en boss! She’s just cool!"

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Interview

610x200_woordy_knap2.jpeg