Sarah Bro svømmer

Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark ”Jeg er endelig nået til et punkt i mit liv, hvor jeg er blevet rigtig glad for en”, siger tidligere OL-svømmer Sarah Bro i en ny podcast. Hun er aktuel i to realityprogrammer: ”Over Atlanten” på Kanal 5 og ”Korpset” på TV 2.

Sarah Bro: ”Jeg har været så heldig at møde et menneske, som er alt det, min ekskæreste ikke er”

Tidligere OL-svømmer Sarah Bro fik knust sit hjerte af en verdenskendt ekskæreste, og det har givet hende en svær bagage, som hun frygter at bringe med over i en ny relation. Det fortæller hun i DR-podcasten Hjerteflimmer for voksne.

Sarah Bro ser sit hjerte sådan her:

Som en vase, der er faldet på gulvet, og som nu er fyldt med revner. En vase, der ikke klarer at blive kastet på gulvet igen.

Det fortæller hun i det nyeste afsnit af DR-podcasten Hjerteflimmer for voksne, hvor hun sammen med vært Sara Bro, parterapeut Jytte Vikkelsøe og medvirkende manuskriptforfatter Adam August taler om kærlighed og de udfordringer, der kan følge med.

Her fortæller den 25-årige tidligere OL-svømmer om sin verdenskendte ekskæreste, der i den grad har såret hende og fået hende til at gå på kompromis med sig selv og sine grænser. Så meget, at hun frygter at tage den svære bagage med over i sin nye relation.

Sarah Bro er tidligere blevet kædet sammen med den amerikanske skuespiller Zac Efron, men i podcasten nævner hun ikke den omtalte ekskæreste ved navn.

Hun fortæller dog, at vedkommende er en filmstjerne i USA, og at de mødtes ”helt venneagtigt” til en grillfest.

”… Jeg var kærester med en filmstjerne ovre i USA. Noget, som jeg aldrig har talt om før til medierne, for jeg har ikke set nogen grund til det, men når vi så sidder her i denne her setting, kan jeg også mærke, at det er rimelig svært at snakke om kærlighed uden at snakke om den ene ting, som har gjort, at jeg vitterligt helt ind i mit hjerte troede, at jeg aldrig nogensinde skulle have en kæreste igen,” siger Sarah Bro blandt andet i podcasten og sætter ord på flere af grundene til, at relationen med verdensstjernen ofte gav hende ondt i maven:

”Det havde noget at gøre med, at han var meget, meget såret af hele den branche, han var i, og – altså uden at udlevere for meget – men har haft sine struggles med depression og alt sådan noget, så det var rigtig, rigtig svært at være kæreste med en, hvor jeg kunne mærke, at jeg gik så meget på kompromis med mine egne grænser; … på et tidspunkt kom jeg så langt væk fra, hvem jeg egentlig var, at jeg slet ikke kunne genkende mig selv. Så ikke nok med at skulle deale med et break-up, så skulle jeg også deale med at hive mig selv op efter… Jeg var kommet så langt ud, at jeg næsten ikke vidste, hvad der var rigtigt og forkert", siger den tidligere OL-svømmer, der også forklarer, at hun aldrig har fået sit hjerte knust på den måde før.

Læs også: Parterapeut Jytte Vikkelsøe: Her er mine bedste kærlighedsråd

Ny relation

I podcasten fortæller Sarah Bro, at hun har brugt meget tid på at reflektere over forholdet – ikke mindst nu, hvor hun har mødt en ny person, som hun ”er blevet rigtig glad for”:

”Jeg har været så heldig at møde et menneske, som er alt det, som min ekskæreste ikke er. Ærlig og loyal og nede på jorden. Og jeg er meget spændt på, hvad det kan blive til, men jeg har også noget bagage,” siger hun.

”… Der var så mange elementer (i forholdet til ekskæresten, red.), som gjorde, at det har været rigtig, rigtig svært for mig at give mig hen til et andet menneske og stole på nogen.”

Du kan høre Jytte Vikkelsøes kærlighedsråd til Sarah Bro i DR-podcasten Hjerteflimmer for voksne – og læse nogle af Jyttes andre kærlighedsråd lige her på ALT.dk.

Sarah Bro, 25 år

  • Tidligere OL-svømmer
  • Aktuel i realityprogrammerne "Over Atlanten" på Kanal 5 og "Korpset" på TV 2
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kærlighed, Kærestesorg og Parforhold