Sexnovelle
SPONSORERET indhold

Sexnovelle: Før vi sover, fortæller du, hvordan du vil have det næste gang

De mødes cirka en gang om måneden på et udvalgt hotel. Det er ham, der bestemmer alt fra tid, sted, og hvad der skal ske, når de ender i sengen på hotelværelset, og så har hun ellers at gøre, som han siger.

Af: Andrea Hansen Foto: Getty Images
10. jan. 2024 | Livsstil | ALT for damerne

Bagefter, mens vi ligger et øjeblik i lagnerne, fortæller du, hvordan det også kan være. Hvordan du vil have det næste gang. Sådan udvikler historien sig løbende fra den ene gang til den næste. Du fortæller, mens vores kroppe fortsat er varme. Din tommelfinger stryger op og ned ad min overarm, op til skulderen og tilbage igen, fra albuen og over på ryggen, helt ned til hvor balderne skiller og op igen.

Du kan lide, at jeg har den hvide kjole på, siger du. Sådan har det altid været. Det er en af de første ting, du fortalte. Den hvide kjole og intet undertøj. Du kan lide, at jeg har håret løst eller sat op i en knold, kun holdt oppe af en hårnål, så du med en enkel bevægelse kan trække det løst, og det falder ned over ryggen. Du kan lide den underspillede makeup, den lidt blege foundation, de røde og markerede læber, bedst i de dybe, røde nuancer. Derudover vil du altid være den sidste, der ankommer til hotellet, og den første der går morgenen efter.

Hotellet

Vi har ikke nogen fast aftale om tidspunkt, men cirka en gang om måneden mødes vi i baren på det udvalgte hotel. Det er dig, der klarer reservationen. Du sender mig en besked med adressen, og jeg dukker op. Jeg kan lide de nye steder, de ukendte ansigter, spændingen i ventesituationen og ikke mindst fornemmelsen af min nøgne hud mod kjolen og intet andet.

Jeg ankommer før dig som aftalt. Hvis der findes en knage under baren, hænger jeg min jakke der, ellers lader jeg en ansat hjælpe mig af med den i garderoben. Jeg har en forholdsvis spinkel krop, men de fleste mænd genkender en kvinde med kun et lag. Jeg kan mærke deres blikke, som de eskorterer mig ind i baren, og bartenderens blik tager over. Jeg er kommet ind i en rutine, hvor jeg bestiller det samme. En gin og tonic. Mens bartenderen laver drinken, betragter han mig. Jeg åbner min håndtaske, der ligger på baren, og lukker den igen. Med et smil giver jeg udtryk for, at det har været en lang dag, selvom det sjældent passer.

Faktisk laver jeg ikke meget andet på disse dage end at gøre mig klar til at møde dig.Nogle gange har du valgt et lidt mere skummelt hotel, og jeg hiver med det samme cigaretterne frem. Det er ikke, fordi jeg ryger, men disse dage, hvor jeg ikke er jaget, gør jeg.

Nogle gange venter jeg en hel time, før du ankommer. Kulden udefra trækker med ind, og jeg ser mig over skulderen. Det med værelset har du som altid sørget for.

Ingen ord

Jeg bliver siddende ved baren. Du kommer over til mig, lægger din hånd på min hofte og kysser mig på kinden tæt ved øret. Nogle gange drikker du resten af min drink, andre gange beordrer du mig med det samme at følge med, hvilket jeg gør.

Bartenderen betragter os, som vi går ud af baren. I stilhed henter vi min jakke og tager elevatoren op. Ikke noget med ”godt at se dig”. Ikke noget med ”længe siden”. Ingen ord, kun henkastede blikke, smil. Receptionisterne skiftevis kigger og bemærker intet, mens vi venter på elevatoren.

På værelset låser du efter os og tager din jakke af. Du lægger den fra dig på en stol.

Jeg træder ud af skoene og stiller mig foran sengen. Gulvtæppet er blødt under mine fødder.

Jeg vender mig bort fra dig mod vinduerne og kan se min krop i genspejlingen fra byens nat og min hvide kjole i silhuet. Du kommer op bag mig og lægger hænderne på mine balder. Jeg kan mærke varmen igennem stoffet og fornemme din vejrtrækning over min skulder. Du tager fat i kanten af kjolen i begge sider og trækker den op over hovedet på mig. Jeg lader mine arme følge med. Igen berører du mine balder og inderlår. Mine læber skiller sig, og jeg lægger hovedet en smule tilbage. Jeg kan høre, at du rasler med dit bælte og til sidst trækker det af. Du fører mig over til sengen med dine hænder på mine hofter. Jeg kan mærke det kolde spænde fra bæltet i den ene hånd mod huden. Jeg kravler op på alle fire.

Mine knæ synker ned i sengetæppet. Jeg samler hænderne og tager om sengegærdet. Du binder dit bælte om mine håndled, mens jeg holder om det hårde metal. Mine lakerede negle glimter en smule i lyset. Jeg ved, du bemærker det, og strammer hårdt til.

Du tænder en lampe i modsatte ende af værelset og trækker gardinet for. Den særlige lyd af det tunge gardin, der trækkes hen ad skinnen. Jeg står stadigvæk på sengen med hænderne bundet. Da du har trukket for, kan jeg høre, at du tager tøjet af og roder med tasken bag mig. Du betragter. Hele kroppen dirrer. Du lægger endnu et bælte på sengetæppet ved siden af. Det bælte, som du altid har med i tasken. Jeg ved, at du bruger dem begge i hverdagen. Det fortæller du. Jeg kan mærke, hvordan du synker ned i madrassen bag mig. Du berører mig op langs inderlårene, op om balderne, op af ryggen. Du spreder mine ben og kysser. Først på balderne. Kysser og slikker, driller med tungen.

Bæltet

Du samler bæltet op og trækker det ned over min ryg som en slange. Du trækker det rundt om min hals, strammer lidt til, slipper taget og lader det køre ned over ryggen igen, ned mellem balderne og op om maven. Herefter strammer du det en smule om din hånd, så kun det bløde læder er synligt og spændet inde i din hånd. Det første slag svier. Jeg vrider mig og bider i læben for ikke at skrige. Jeg vænner mig aldrig til det, tænker på fornemmelsen og fantaserer om den ofte, men jeg glemmer alligevel følelsen. Du slår med den ene hånd og kører derefter den anden over huden, hvor du netop har slået. Indimellem bruger du din hånd til små slag eller lader den køre ind imellem mine lår, så du kan røre ved min mave. Du hvisker, men det er ikke altid, jeg kan høre, hvad du siger. Slagene bliver ved, indtil mine balder er røde. Varme i kinderne og med sved i hårkanten. Du stopper og lægger bæltet fra dig på sengen bag mig. Jeg trækker vejret tungt og spreder benene lidt mere. Kroppen har sitret, siden jeg ankom. Jeg kan høre dig ved minibaren. Du åbner køleskabet og lukker det igen. Så vender du tilbage til sengen. Jeg vil dreje hovedet, men du tager fat om det og tvinger mit ansigt fremad. Igen mærker jeg din tyngde i madrassen.

Mine balder er yderst følsomme, da du trækker dem til side og sætter din pik imod. Herfra slipper du, så jeg lukker mig ganske lidt om dit pikhoved, uden at du trænger ind. Mit underliv er ømt og spændt. Du hvisker.

Jeg lader hovedet synke ned mellem skulderbladene, og mit hår falder ud af nålen. Du tager fat om din pik og bevæger dig en smule, men stadigvæk trænger du ikke ind. Jeg forsøger at skubbe mig bagud, men med dine hænder holder du fat om mine balder og forhindrer mig i det.

Jeg sukker og presser mig tilbage mod dine hænder. Du holder fast i min hofte og skulder. Jeg kan høre dig bag mig og mærke dig, hård. Da du er inde, holder du mig fast i rytmen. Du tager skiftevis fat i håret, i skulderen, i hofterne. Mine balder går imod din varme krop, men jeg mærker det næsten ikke.

Sengen rokker frem og tilbage og slår mod væggen foran os.

Mine hænder er svedige om metallet i håndfladerne. Du tager fat i hofterne med begge hænder og spreder mine ben, så jeg glider ned på sengetæppet på maven. Mine arme er fortsat løftet op til bæltet og sengegærdet. Din pik er stadigvæk i mig, og da jeg ligger fladt på sengen, river du mig frem og tilbage i hofterne i små ryk. Du sætter hænderne i min lænd, så min numse skyder en smule op. På et tidspunkt kan jeg mærke, at du vokser. Væskerne er trukket ned ad mine lår. Hårdheden tager til, og dine ryk bliver mindre og mere febrilske, idet du lægger al vægt hen over mig og kommer.

Du løsner bæltet om mine håndled. Mens du er på toilettet, ser jeg mig i spejlet. De røde mærker og små ansatser af violet. Vi tager vinen med ind på badeværelset. Du vasker min ryg og balderne med en blød svamp. Dine hænder over min hud. Til sidst det kolde vand og et frottehåndklæde. Før vi sover, fortæller du, hvordan du gerne vil have det næste gang.