Signe Lindkvist: "Nyd og dyrk, at du ikke er som alle andre"
SPONSORERET indhold

Signe Lindkvist: "Nyd og dyrk, at du ikke er som alle andre"

Den 39-årige tv-vært vil gerne nå at klippe sig skaldet og tungekysse med en pige, inden hun dør, danser breakdance, når hun bliver fuld, og så frygter hun lidt, at hun kunne finde på at flirte med Scientology.

Foto: Scanpix
27. maj. 2014 | Livsstil | Eurowoman

Hvad mænd ikke ved om kvinder, er?
"At vi inderst inde er nogle følsomme, usikre piger, som har brug for at blive kampelsket, komplimenteret og grinet af – i den rækkefølge."

Jeg vil gerne møde ...
"Ricky Gervais. Men jeg vil helst gerne være venner med ham."

Jeg kan ikke lide ...
"At alt bliver så ensrettet, så meget er det samme hele tiden. Jeg kan godt lide forskelligheder, det grimme, det ukorrekte, det uplanlagte, det uretoucherede."

Hvad er det mest ligegyldige, du ejer?
"En kasse med tomme flasker?"

Hvilket råd ville du give, hvis du mødte dig selv som teenager?
"Nyd, og dyrk, at du ikke er som alle andre. Det er din kæmpestore fordel, at dit hoved tænker, som det gør. Det er det, du kommer til at leve af. Så ret ryggen, og vær stolt af det."

Hvad er den sjoveste kompliment, du har fået?
"Anders Lund Madsen siger, at jeg griner, så det lyder, som når perler rammer et træbord. Det elsker jeg. Jeg er både glad og stolt af, at Anders synes, det lyder sådan, når jeg griner. Det er en meget dejlig lyd."

Danmark kunne godt bruge lidt flere ...
"Træer inde byerne."

Hvad er det vigtigste, du har lært i dit liv?
"Da jeg blev mor og fandt ud af, at jeg elskede et andet menneske meget højere, end jeg elsker mig selv. Det gjorde mig godt."

Inden jeg dør, skal jeg helt sikkert prøve ...
"At sove i en hule oppe i et træ, klippe mig skaldet, tungekysse med en pige, lære at spille trommer, bo i et pælehus på Maldiverne og 12 mio. andre ting."

Jeg kunne aldrig finde på ...
"At få en analblegning."

Hvad er den største misforståelse, offentligheden har om dig?
"At jeg altid går i tylsskørter. I virkeligheden er jeg jo en kvindelig udgave af Andy Warhol – altså når det gælder udseende."

Hvor finder man altid den sjoveste konstellation af mennesker?
"Hjemme hos mig. Jeg elsker min kæreste og hans passion for udklædning og fest, og min datter er skæg – hun tænker sjovt. Og så alle mine skønne venner. Jeg griner heldigvis tit og mest derhjemme."

Hvis du skulle vælge en religion, hvilken skulle det så være?
"Jeg har altid været draget af en nysgerrighed efter sekter, så jeg er altid lidt bekymret for, om jeg ender mine dage hos Scientology. Ellers tror jeg, at jeg forbliver ateist, medmindre jeg en dag skal giftes."

Hvis du skulle bagtale dig selv, hvad ville du så sige?
"At jeg har mindreværd over min højde (158 cm), og at det er derfor, jeg altid går i tårnhøje sko."

Hvilket motto eller ordsprog ville du aldrig følge?
"Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning."

Hvad er din mest pinlige eller utiltalende vane?
"At jeg snakker for meget og larmer, drikker mig for fuld til festerne og elsker at breakdanse, selv om jeg ikke kan, og slet ikke i fuld tilstand."

Hvilke ord eller vendinger bruger du lidt for ofte?
"Svesken på disken – eller mit yndlings-Lindgren-citat: "Hvis man ingenting tør, så er man ikke noget menneske – bare en lille lort" (Brødrene Løvehjerte, red.)."

Hvilket talent ville du ønske, du havde?
"Større talent for at håndtere netbank, rudekuverter og autoriteter."

Hvordan vil du gerne dø, hvis du selv kunne bestemme?
"Smertefrit efter en kæmpe afskedsfest med mexicansk tema. Jeg elsker den måde, man håndterer døden på i Mexico. Piñatas, kolde øl, tequila og mig som skelet. Jeg tror, det ville fungere."

Hvad giver dig blod på tanden?
"Modstand. Når jeg får at vide, at noget ikke kan lade sig gøre, eller at det er en dårlig idé, tænder det en indre fandenivoldsk knap i mig. Da jeg fandt på Ramasjang sover (pauseudsendelsen på DR Ramasjang, red.), sagde alle til mig: "Det kan man ikke, det kan man ikke." Det gav mig energi til at kæmpe for det og få det gennemført."

LÆS OGSÅ: Få indkøbernes shoppehemmeligheder