Madblog: Skal du have mad med?

Madblog: Skal du have mad med?

Salget af økologiske fødevarer har slået nye rekorder. Det samme har vores begejstring for take away. Men mens vi er begyndt at få en udbredt kvalitetssans, når vi skal vælge fødevarer i supermarkeder, så er det ikke helt slået igennem på take-away fronten.

Ved du for eksempel hvor kyllingen i din grønne thai-curry kommer fra, eller tænker du over andelen af tilsætningsstoffer i chili con carne?

Nu kan det være trættende at skulle være politisk bevidst forbruger hver dag – hele tiden – især de dage, hvor maden bare skal være nem. Derfor blev jeg ret glad, da jeg opdagede et nyt take-away sted i Hellerup, Mad Med.

Filosofien er, at maden skal laves af ordentlige råvarer. Det er både økologiske og konventionelle produkter, men fælles for dem er, ifølge ejer Louise Hein, at madkvaliteten er i top, og at de bliver udvalgt med omtanke og respekt efter sæson og friskhed. Derfor bliver alle retter også lavet fra grunden – uden genveje og brug af tilsætningsstoffer eller præ-fremstillede færdigløsninger.

Og det kan smages. Jeg tog stedets signaturret – mørbradgryde – som smagte fuldstændig fantastisk og helt som hjemmelavet. Alle retter er i kategorien familie- og børnevenlige, og desuden er der desserter og tilkøbsprodukter som supper, forretter, hjemmesyltede sager og desserter.

Så jeg vil helt sikker gerne have mad med.

Mad med 

Sankt Peders Vej 1

2900 Hellerup

Læs mere på Madmed.dk.