Til møbelmesse i Stockholm

Til møbelmesse i Stockholm

I sidste uge drog ALT for damernes boligredaktion til nordligere himmelstrøg, nærmere betegnet Stockholm, for at få et kig på nyhederne ved den årlige møbelmesse. Vi tog derfra top inspirerede og vil selvfølgelig lige dele glæden over de mange fine nyheder med jer. Hér får I cremen af cremen og alt fra messens fineste bord til opbevaringskasse.Biblen, der gav os et overblik over messen, og hvilke firmaer vi skulle se.


Messens absolut fineste spisebord fandt vi hos David Design.
Materialet alle firmaer var optaget af: marmor. Her fra David Design, Asplund og New Works fra Roomstore.


Her vil vi sidde og arbejde: Skrivebordet i retro-design fra Gubi er tegnet af Greta Grossman i 1952. Bordet hører til serien ’1962’ – navngivet, fordi man mente, at designet var 10 år før sin tid.


De bedste print stod Marimekko for.Boligredaktørens absolutte vinder piece var den polstrede lænestol About a Chair Lounge fra Hay. Der sukkes stadig over den…Prisen for bedste tøjstativ giver vi til Asplunds skønne et af slagsen i metal og marmor.Mogens Lassens stage – nu i guld. Den kommer i begrænset antal og ligger prismæssigt omkring 4.000 kr. - men…. hvor er den dog pæn…


Glæder os til at tage noter i disse skønlinger fra Hay.


Højeste scorer i kategorien bedste nytænkning må blive Kunstakademiets Designskole


Den er gul, retro-agtig, let, pæn, smuk, charmerende… Vi udnævner den relancerede sofa, tegnet af Arne Jacobsen til borgmesterens kontor på Søllerød Rådhus, fra &tradition, som den ultimative sofanyhed.


Den bedste gave fik vi hos Kunstakademiets Designskole – en plakat i sart rosa, der kommer hjem i glas og ramme hos både Camilla og Nicola.


Gyngende loungestemning bliver ikke bedre end med fletstolen i læder fra Innermost.

Få mere boliginspiration i ALT for damernes nye boligmagasin ALT interiør.

Nøgleord: boligmesse, Stockholm

Se, hvad vi ellers skriver om: Michael Robak