ung kvinde smiler til sin te
SPONSORERET indhold

Ny leg på Tinder: Kan dette øge chancerne for at finde din partner-in-crime?

Datingappen Tinder vil igen give deres brugere mulighed for at matche på en anderledes måde med et nyt interaktivt spil…

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
08. nov. 2021 | Livsstil | ALT.dk

Kan man spille sig til et bedre kærlighedsmatch?

Det kan man ifølge datingappen Tinder, som i går havde premiere på det verdensomspændende og Emmy-nominerede spil Swipe Night: Killer Weekend.

Da det første Swipe Night-spil blevet lanceret forrige efterår, blev det globalt spillet af over 20 millioner brugere, som oplevede en stigning på 26 procent i matches i forhold til andre søndage. Nu vil Tinder igen give danske Tinder-brugere mulighed for at bryde isen på en alternativ måde med et spil, der hver uge byder på ny episode af den interaktive historie.

Partner in crime

Og hvad går spillet så ud på, tænker du måske?

Det tager blandt andet udgangspunkt i, at over 30.000 Tinder-brugere har skrevet i deres Tinder-bio, at de leder efter deres "partner in crime" – og det får de altså rig mulighed for at finde i den nye udgave af Swipe Night, som er en digital version af spillet Murder Mystery, der går ud på at løse en mordgåde i fællesskab.

Her bliver Tinder-brugerne nemlig inviteret med til en fødselsdagsweekend sammen med en håndfuld gode venner, der ender med at gå grueligt galt, fordi en af vennerne på mystisk vis drukner…

I Tinders spil kan danskerne så bruge appens swipe-funktion til selv at vælge, hvordan historien udfolder sig, samtidig med at de bliver matchet op i en hurtig-chat, der gør det muligt at chatte med andre brugere i et begrænset tidsrum, før de reelt matcher. Sammen skal de potentielle matches så opklare den store mordgåde, hvor alle er mistænkte.

Der udkommer en ny episode hver søndag mellem den 7. - 21. november. Hurtig-chatten vil kun være tilgængelig hver søndag fra kl. 18:00 til midnat, men spillet kan dog spilles igen og igen den resterende tid.  

Er du på jagt efter andre muligheder for dating? Så tjek vores artikel, hvor vi har samlet 23 populære datingsider og apps, ud lige her.

Anbefalet til dig