Astrologi og børn
SPONSORERET indhold

Astrologi: ”En halv time efter Carmen var født, lagde jeg hendes fødselshoroskop”

Noells børn sover med krystaller under hovedpuden, Karen dæmper ungernes uro med meditation, og Amalies baby har fået lagt et fødselshoroskop. De er ikke de eneste, for det alternative har medvind for tiden. Mød tre mødre med en veludviklet spirituel sans.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Martin Bubandt
08. jan. 2021 | Børn | Vores Børn

Jeg fik en hjernerystelse i 2017 og kunne ikke arbejde, som jeg plejede. I 2018 tænkte jeg, at der måske skulle ske noget nyt. Før da var det ret uncool at gå op i stjernetegn, og derfor var det heller ikke noget, jeg skiltede med. Fordi jeg ikke måtte læse eller se fjernsyn, lyttede jeg til podcasts, men jeg kunne ikke finde nogle gode danske om astrologi. Og de udenlandske var meget “LA og matcha latte.”

Jeg har altid kunnet snakke om tarotkort, krystaller og stjernetegn med min veninde Marianne, og pludselig ville alle omkring os tale med. Vi blev nærmest en selskabsleg, og alle ville analyseres af os. Vi startede vores podcast i 2018, og på otte timer lå vi helt oppe på en tredje plads på iTunes. Nu har vi 30.000 faste lyttere, og podcasten er downloadet mere end 500.000 gange, vores bog kommer nu i andet oplag, og til august uddanner jeg mig til astrolog hos min helt, Claus Houlberg, på astrologisk akademi. Så det er virkeligt gået stærkt.

Min mor, der er astrolog og pædagog, lagde sine børns horoskoper, da vi blev født, fordi hun ville vide, hvilke typer hun havde med at gøre. Men så lagde hun dem væk i fem år, så hun ikke formede os efter en særlig forestilling. Det samme gør jeg, men jeg var meget optaget af Carmens stjernetegn, da jeg var gravid.

Læs også: Spirituel mor: ”Mine børn har krystaller med i tasken”

Jeg havde nok håbet på at få en Løve, men jeg vidste, at det ville blive en Jomfru. En halv time efter, Carmen var født, lagde jeg hendes horoskop, og selvom hun er femdobbelt Jomfru, så blev jeg helt beroliget, da jeg så, at hun var Skytte i Månetegn. Mine egne tegn passer bare bedst med andre ildtegn. Det er helt pinligt at indrømme, men fordi jeg gik seks dage over termin, så var der endda dage, hvor jeg tænkte: “Bare jeg ikke føder nu, for så bliver det ikke den rigtige konstellation.”

Allerede nu kan jeg mærke, at hun lærer mig så meget. Jeg var gravid med en Tvilling og mistede barnet i 13. uge. Universet havde en mening med det. Jeg skulle ikke bare have et “joyride”, jeg skulle have et jordbarn, der kunne give modspil til denne her ild- og luftmor. Inden jeg mistede min Tvilling, fik jeg en håndanalyse hos Helene Arnfred.

Jeg var på det tidspunkt gravid og havde været det med tvillinger, men det havde været en følelsesmæssig rutchebanetur, hvor jeg havde mistet det ene foster tidligt i graviditeten. Derfor var jeg nu blevet bekymret for, om jeg også skulle miste det andet foster, og jeg fortalte hende om min usikre situation. Fordi det var i forbindelse med podcasten, sagde hun ikke præcis, hvad hun så. Men der var et foster i min aura, og det betyder, at der er en, der har valgt dig som mor.

Det behøver ikke at betyde, at man er gravid, men det kommer i nærmeste fremtid. Hun kunne se i min læsning, at fosteret ikke levede mere. Hun vidste godt, at det var sket, men hun sagde det ikke. Hun understregede bare, at der var et foster i min aura, og jeg blev så glad. Den samme sjæl skulle nok komme igen, bare i en ny krop. Jeg ville gerne blive gravid med det samme efter aborten, så jeg købte straks en månesten.

Læs også: Mor og meditation: ”Vi løser konflikter ved at synge hjertesange”

Den var med i sengen, da Carmen blev undfanget. Jeg har altid ægløsning ved nymåne, så jeg ved præcis, hvornår det var. Jeg var så bange for at miste hende, så jeg købte med det samme en masse krystaller, for jeg havde inderligt brug for lidt hjælp og beskyttelse, men mest af alt et håb. Jeg følte, det hjalp så meget, og jeg havde krystallerne med over alt. Min datter er en ekstrovert introvert. Hun er analyserende og indadvendt, indtil hun har analyseret situationen. Og så er hun optimist, fordi hun har Skytten i sin måne. Modsat mig, der er ekstrovert med ekstrovert på, så har hun har brug for ro og orden og skal have mad en ting af gangen – ikke blandet sammen på tallerkenen.

Jeg er en spontan café-type, men hun er en rytmebaby. Hun er så punktlig og Jomfru til benet. Jeg kan lægge hende til lur på klokkeslæt. Og så er hun flittig. Hun var den hurtigste motorik-baby, den første, der satte sig op, og hun er altid på vej mod en ny opgave. Jeg har også brugt astrologien i mødregruppen. Jeg kender alle de andres Jomfru-babyer, så der kan jeg virkeligt se, hvor meget månens placering og ascedanten har at sige, for det er nogle meget forskellige babyer, vi har.

Der findes ikke dårlige forælder-barn stjernetegnsmatch, men nogle match er bedre end andre. I udgangspunktet passer vand- og jordtegn godt sammen. Vandet gør, at der kan vokse smukke ting op af jorden. På samme måde passer ild og luft godt sammen. Ilden bliver stærkere og kraftigere, når vinden blæser på den. Vand og luft sammen giver tåge og dis, mens jorden dræber ildens energi. Men det er jo pejlemærker og ikke hele sandheden. For du kan jo sagtens være Vædder i stjernetegn, men have andre elementer i resten af dit personlige horoskop. 

Denne artikel er oprindelige udgivet i Vores Børn, 05/2020 (august til oktober)

Anbefalet til dig