Inspiration til håndlavet dansk design
Denne artikel er sponsoreret af: Roomtales, Design by Lehmann, A Nordic Storm, Benk, ByRisvig, Crewo, Gedebjerg Design, Langbo & Svanel.

Inspiration til håndlavet dansk design

Når vi tænker dansk design, tænker mange ofte Hans Wegner eller Arne Jacobsen, men dansk design er meget mere end de kendte designklassikere. Håndlavet dansk design er kærlighed til det unikke og til de gamle traditionelle arbejdsmetoder, som altid er grundlaget for eksklusive kvalitetsprodukter.

Danmark er heldigvis fyldt med håndværkere og designere, som brænder for speciallavede produkter, der kan give personlighed til hjemmet eller en selv.

Vi har samlet en række spændende designere og håndværkere, som både producerer bæredygtige produkter og individuelle løsninger.

Få velvære og personlighed i soveværelsetRoomtales.jpg

Roomtales er en ung aarhusiansk møbelvirksomhed, der producerer håndlavede sengegavle. Soveværelset har længe været overset i danskernes boligindretning, selvom vi tilbringer så meget tid i det. Det er et rum, hvor velvære og personlighed fylder, og det vil Roomtales gerne fremhæve.

De brænder for at tilbyde speciallavede kvalitetsprodukter, hvor der er kælet for materialerne og detaljerne. Idéen er, at kunderne kan være med i designprocessen og dermed få en sengegavl, som er unik og personlig.

Du kan designe din sengegavl præcis som du ønsker den - både størrelsen, stoffet og farven.

Alt design og produktion foregår i Danmark.

Se mere på deres hjemmeside eller følg dem på Instagram

Smuk funktionalitet til hjemmetdesignbylehmann.jpg

Design by Lehmann er et lille kreativt firma med speciale i håndlavet design af interiør og møbler til boligen. Det unikke er, at de selv tænker, designer og producerer produkterne.

Design by Lehmann skaber smukke funktionelle produkter til en pris, hvor alle kan være med, og hvor kvalitet og håndværk er i top. Der er desuden mulighed for at sætte et personligt præg på produkterne.

Design by Lehmann har et bredt udvalg af produkter til boligen, herunder reoler, brilleholdere, lamper og planteholdere.

Udover et fast sortiment skaber de også møbler og interiør i specialdesign, som produceres i samarbejde med kunderne.

Giv boligen et simpelt og bæredygtigt udtrykA_Nordic_Storm.jpg

Brandet, A Nordic Storm, har base i den hyggelige provinsby Køge, samt på det smukke Færøerne.

Virksomheden producerer håndlavet interiør med fokus på det simple udtryk og bæredygtige materialer, der er lavet af knust marmor fra rest produktioner.

Brandet er kendt for sit gennemførte håndværk og for at skabe iøjnefaldende enkle designs i alle jordens skønne farver. Designs, som alle er håndlavet og unikke, hvilket skaber en personlighed i hjemmet ud over det sædvanlige.

Deres borde har indtaget verden med deres farverige enkle udtryk. Med muligheden for at anvende dem både inde og ude bliver muligheden for kombinationen i indretningen uendelig.

A Nordic Storm fremstiller ligeledes ud fra kundens ønsker og behov specielle løsninger til det unikke hjem.

Besøg deres univers på www.anordicstorm.com eller butik og showroom Endcoded på Ny Carlsbergvej 150 i København.

Kompromisløse træmøblerbenk.jpg

Hos Benk går man ikke på kompromis med design, materialer og metoder, og derfor får du hos Benk et møbel, der kan holde i flere generationer. Designet er simpelt og tidløst, og alle møbler og accessories fremstilles i massivt træ efter traditionelle snedkermetoder.

Med mange standardstørrelser og tre forskellige træsorter at vælge imellem vil du altid kunne finde et Benk møbel, der passer til din bolig. Men skulle du alligevel komme til kort i udvalget, kan alle møbler laves på mål og i mange andre træsorter.

Alle Benk møbler og accessories laves på bestilling på værksted i Danmark, og Benk benytter kun træ fra bæredygtig produktion.

Ædelstene med de fineste historierbyrisvig.jpg

ByRisvig opstod i foråret 2020 ud fra ideen og ønsket om at give alle muligheden for at opleve glæden og kærligheden ved lækre, smukke og håndlavede smykker af ædelsten.

Ædelsten har hver deres betydning. ByRisvig har derfor designet et lille tekstkort til hvert smykke, så du får et unikt og personligt smykke med den fineste historie. Hos ByRisvig kan du vælge smykker med energier, stjernetegn og smukke farver.

ByRisvig designes og produceres i eget værksted, og ByRisvig forhandles flere steder rundt i landet og på ByRisvig.dk.

Følg ByRisvig på facebook og instagram

Designs fra mere end 50 kunsthåndværkereCrewo.jpg

Hos Crewo.dk kan du finde unikke, håndlavede designs fra mere end 50 kunsthåndværkere. Du finder et væld af kategorier og stilarter for enhver smag.

En af Crewos etablerede kunstnere er Lena Pedersen, som laver krus, vaser og skåle i støbt porcelæn i smukke farvekombinationer.

Hos Zinck keramik kan du begive dig på opdagelse i kunstnerens kreative univers af ansigtskrus og potter, som helt sikkert vil gøre dig og dine gæster glade.

Markerqueen lader sig inspirere af forskellige materialer og giver kant til din indretning med farverige portrætter, og hos MØSK kan du opdatere dit badeværelse med æstetiske og velduftende sæber.

Unikt og funktionelt interiørGedebjergDesign-ALT.jpg

Gedebjerg Design har base i det naturskønne Thy ved Vesterhavet, hvor de laver interiør og havemøbler med fokus på holdbarhed og bæredygtige materialer.

Brandet er kendt for at skabe enkle og iøjnefaldende designs, som både er smukke og smarte i boligen. Se fx knagerækker og sengegavle fra ”Vestkyst”-serien, der er håndlavet i massivt træ, og, udover at være dekorative, også fungerer som opbevaringssystemer.

Knagerækkerne fås i eg og valnød med et udvalg af tilbehør, så du kan sætte dit helt eget personlige præg og dermed opnå en unik og funktionel løsning.

De mange designs fås i mange størrelser og med mulighed for tilpassede løsninger. Se flere spændende produkter på www.gedebjergdesign.dk.

Håndlavede rammer til de særlige minderLangbo.jpg

Børnenes tegninger, postkortet fra en, du holder af og mange andre fine ting fortjener en særlig placering. Derfor har Langbo skabt denne serie af rammer produceret i Danmark.

De håndlavede rammer gør det muligt for dig at hænge dét op, som du har på hjerte i momentet, på en elegant og enkel måde.

Rammen kan på få sekunder vendes efter indholdets format, uanset om det vender lodret eller vandret.

Det er nemt at skifte indholdet af rammen, og det ser flot ud med flere rammer sammen. Så behøver du ikke at vælge.

Tidløse møbler til hele livetSvanel.jpg

Ægteparret, Maja og Anders, står bag Svanel. Anders er møbelsnedker og Maja er grafiker. Det har altid ligget i kortene, at de to skulle skabe noget sammen. Det hele startede med lækre snedkermøbler til deres børns værelser.

Svanel ønsker at være med til at bryde op med køb og smid ud kulturen. Hvorfor ikke købe et tidløst møbel, der kan følge én hele livet. Om det er deres skammel, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder, eller deres badeværelsesmøbler, der udelukkende er lavet af de bedste materialer. Køber du et Svanel møbel, får du et håndlavet kvalitetsprodukt produceret på eget værksted.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Dansk Design