Sofie Linde nyt program om sommerhuset på Langeland
SPONSORERET indhold

Sofie Linde om sit nye tv-program: ”Hvad pokker skal det hedde?”

Nu kan du følge med i Sofie Lindes store renoveringsprojekt på Langeland, afslører tv-værten på Instagram.

Af:: Redaktionen Foto: Henrik R. Pedersen/Her & Nu
23. aug. 2021 | Bolig | ALT.dk

Hvis du følger tv-vært Sofie Linde på Instagram, er det sikkert ikke gået din næse forbi, at hun har gang i et større renoveringsprojekt på Langeland sammen med sin mand Joakim Ingversen.

På sin Instagram-profil ”Lindes Hus” har hun over sommeren delt billeder fra det 220 kvadratmeter store hus på den danske ø, som ifølge Se & Hør har kostet parret 695.000 kr.

Og her har tv-værten, der desuden er i gang med optagelserne til en ny omgang X Factor, ikke lagt skjult på, at der skal renoveres fra top til tå.

”Et hus er købt. Det har stået tomt og manglet kærlighed. Det får det masser af i disse dage. Vi knokler, og det bliver så fedt. Jeg glæder mig til at invitere jer med i processen snart,” skrev Linde for eksempel for fem uger siden.

LÆS OGSÅ: 11 ting, du (måske) ikke vidste om Sofie Linde

Nyt tv-program på vej

Og nu står det altså klart, at nysgerrige kan komme helt tæt på det store boligprojekt i et nyt tv-program.

”Flere af jer har spurgt, om der mon kommer et program omkring vores renovering på Long Island – og det gør der sørme så,” skriver Sofie Linde på Instagram, hvor hun også spørger sine følgere til råds:

”Men hvad pokker skal det hedde? Man kunne kalde det ”Bygge Bambi på Glat Is”, ”Long Island Leif” – ja, mulighederne er mange.

Hvad tænker I?” Giv dit besyv med på Lindes profil, hvor kreative brugere allerede er kommet med bud som ”Let og geLinde”, ”Lindes Langeland” og ”LangeLindeLand”.

Anbefalet til dig