Stjernetegn og drømmerejse
SPONSORERET indhold

Dit stjernetegn kan afsløre din drømmerejse

Mangler du inspiration til din næste rejsedestination? Astrolog Caritas Fischer har fundet ud af, hvilken rejse der passer bedst til dit stjernetegn.

Af: Caritas Fischer Foto: Getty Images
26. mar. 2019 | Horoskop
Skiferie
Foto: Getty Images

Vædder (21. marts - 20. april): Østrig

Vædderen slapper af ved at være fysisk, især hvis der er et konkurrenceelement! Vædderens idealferie skal derfor helst være aktiv. Det vil passe vædderen perfekt at tage på en af Østrigs berømte ski-resorts, som St Anton, hvor après-ski er lige så energisk som dagen på bakkerne. Østrigs dramatiske og frodige natur er som en legeplads for vædderen, som også vil elske vandreture, mountain biking og white water rafting, gerne efterfulgt af en god øl. 

Greece
Foto: Getty Images

Tyr (21. april – 21. maj): Grækenland 

Tyren er den største livsnyder af tegnene, som sagtens kan tilbringe en hel dag på en solrig terrasse med en stribe gode måltider. Dette tegns idealferie giver tid til fordybelse, og den bliver helst samme sted, så den føler sig tryg. Tyren vil elske en græsk ø, hvor der er masser af friske, lokale ingredienser og et fantastisk køkken. Grækenlands rige historie og oldtidskunst vil også appellere til den skønhedselskende tyr.

Notting Hill
Foto: Getty Images

Tvilling (22. maj – 21. juni): England

Tvillingen elsker storbyferier, som fylder dem med nye indtryk - jo flere, jo bedre! Tvillingen vil tiltrækkes af Londons berømte teatre, museer og, ikke mindst, dens historiske pubs, hvor kendte forfattere og tænkere holdt til. Englands unikke pubkultur appellerer til tvillingens evne til at møde nye venner, og den tilbringer gerne en hel aften i en pub, hvor den kan sludre med alle mulige slags mennesker.

Sweden
Foto: Getty Images

Krebs (22. juni – 22. juli): Sverige

Krebsen slapper faktisk allerhelst af derhjemme, så når den er på ferie, skal det gerne være hyggeligt og familiært. Et sommerhus ved en svensk sø vil opfylde krebsens behov for ro med familie eller nære venner. Dette vandtegn drages af vand og hav, så den vil nyde at sejle på de svenske søer. Stockholm, som er smukt omgivet af vand, vil også appellere til krebsens interesse i  historie.

Berlin
Foto: Getty Images

Løve (23. juli – 23. august): Tyskland

Løvens idealferie er fuld af fest! De vil gerne underholdes og blive set. Berlins kreative og performative miljø vil appellere til løven, som ser verden som en scene. Her er der plads til alle mulige farverige eksistenser, som løven vil elske at mænge sig med. Løver har også tit særlig kærlighed til romantiske operaer og dramatisk klassisk musik, som Tyskland har et overlegent udbud af.

Iceland
Foto: Getty Images

Jomfru (24. august – 23. september): Island

Jomfruen er et helbredsorienteret tegn, som nærer sjælen ved at nære kroppen. De varme kilder og spa-resorts i Island vil være fantastiske for jomfruen, som sagtens kan tilbringe en hel dag med at bade. Aromaterapi, massage og sauna er alle med til at give jomfruen en følelse af harmoni og velvære, som går udover det rent fysiske. Jomfruen vil også værdsætte det åbne og vilde landskab i Island, hvor den kan få ro til sine tanker.

Italy
Foto: Getty Images

Vægt (24. september – 23. oktober): Italien

Vægten er den naturlige kunsthistoriker! Den har forståelse for æstetik og elsker at mærke historiens vingesus. Italiens storslåede kunst og arkitektur, kombineret med italienernes flair for mode, er det perfekte miljø for dette tegn. Vægten vælger tit at rejse med sin kæreste eller ægtefælle, og vil selvfølgelig gerne spise masser af romantiske middage  - om det er på et torv i Rom eller på en bakketop i Toscana.

Loch Ness
Foto: Getty Images

Skorpion (24. oktober – 22. november): Skotland

Skorpionens ideelle ferie stimulerer dens interesse i mytologi og dramatisk historie. Skotland indeholder både vild natur med dybe, mystiske lochs, men også masser af spændende historie og folkesagn. Edinburgh er berømt for dets mørke middelalderslot, som står over byen på en klippe. Hver nat er der spøgelsestours, som kombinerer lige den blanding af historie og uhygge, som skorpionen vil elske.

Morocco
Foto: Getty Images

Skytte (23. november – 21. december): Marokko

Skytten er det mest rejseglade af alle tegnene. De søger altid at opleve noget, som kan udvide deres horisonter, og derfor gerne en kultur, der er meget anderledes end deres egen. Marokkos hovedstad Marrakesh vil være fascinerende for skytten, netop fordi den er skabt i mødet mellem mange forskellige kulturer. Den aktive skytte vil også elske Marokkos berømte strande, som tiltrækker surfere fra hele verden.

Travel
Foto: Getty Images

Stenbuk (22. december – 20. januar): Frankrig

Når stenbukken holder fri, vil den seriøst forkæles. Der skal være luksus, god mad, smukke omgivelser og en fornemmelse af, at man har valgt det bedste sted. Stenbukken vil elske Paris' historie, klassiske kunst og arkitektur, fordi det vidner om det ypperligste af menneskets formåen. Ideelt set står stenbukken på en balkon med champagne og føler sig på toppen af verden - og den betaler gerne for det!

Spain
Foto: Getty Images

Vandmand (21. januar – 18. februar): Spanien

Vandmanden har brug for tid til dem selv for at slappe af, men elsker samtidig at være del af noget større. At gå caminoen i Spanien vil give dem en fornemmelse af et fælles mål med en gruppe mennesker, som også alle er på deres egen individuelle rejse. Vandmanden vil nyde at opleve den spanske lokalkultur, små, uprætentiøse herberger og spisesteder, men også Spaniens smukke kirker og spirituelle stemning.

Yoga
Foto: Getty Images

Fisk (19. februar – 20. marts): Bali

Fisken er blandt de mest spirituelle af alle tegnene, så deres idealferie skal helst give plads til fordybelse og meget gerne selvudvikling. Fisken vil derfor elske Bali, som udover tropisk skønhed også tilbyder masser af yoga- og meditationskurser. Her kan fisken helt slippe hverdagen og mærke forbindelse til naturen og universet. Besøg til Balis smukke hindutempler vil også nære fiskens søgen efter spiritualitet.

Anbefalet til dig