-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nem æblekage med crumble
Kagen her består af en saftig sandkage, som vi topper med æble og en knasende sprød crumble. Tip: Prøv også den helt enkle version uden crumble - den er også lækker.
8-10 personer
Total:55 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 50 g sukker
- 50 g havregryn
- ½ tsk bagepulver
- 50 g blødt smør
- 4 æbler
- 1 spsk kanel
- Creme fraiche, piskefløde eller vaniljeis
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene i ét ad gangen, mens der røres. Bland hvedemel med bagepulver og vanilje og rør i dejen.
- Fordel kagedejen i bunden af en smurt springform ca. 22 cm diameter.
- Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i både. Læg dem taglagt ovenpå dejen og drys med kanel. Bland ingredienserne sammen til en smuldredej og drys over æblerne.
- Bag kagen i ca. 35 minutter.
- Afkøl kagen en smule inden den servers med cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.