-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Banankage med saltet karamel
Vi elsker den klassiske banankage endnu mere, når den dekoreres med en blød karamelglasur og sprøde saltflager.
Banankage med saltet karamel
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(Ca. 12 stykker)
2 æg
170 g sukker
80 g smør
170 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 modne bananer
1 rund form ca. 22 cm
diameter
Karamelglasur:
125 g brun farin
1¼ dl piskefløde
saltflager
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
3. Smelt smørret, og afkøl. Bland mel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med smørret. Tilsæt moste bananer.
4. Fordel kagen i en smurt rund form 22 cm i diameter, og bag kagen i ca. 35 min. Stik i kagen med en kødnål, og mærk efter, om den er bagt. Hænger dejen ved, bages kagen lidt længere. Afkøl kagen.
5. Kom brun farin og fløde i en gryde, og kog ved svag varme i ca. 10 min. Tag gryden af varmen, og lad karamellen stå ca. 10 min. Rør i den af og til, mens den afkøler. Karamelglasuren vil nu tykne. Dekorer kagen, og drys med saltflager.
► SE OGSÅ: Chokoladebrownie med karamelcrunch
► SE OGSÅ: Sticky ‘Upside down’ med æbler
► SE OGSÅ: Nøddetærter med karamel