-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Boller i selleri
Du kan bruge næsten en hvilken somhelst type hakket kød til disse boller: kalkun,kalv, kalv og flæsk eller svine- okseellerlammekød. Oftest laves retten medrodselleri, men bladselleri giver bedrekulør og konsistens.
4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket kalv og flæsk
- 2 tsk. salt
- peber
- evt. lidt stødt muskat
- 1 spsk. fintrevet løg
- 4 spsk. mel
- 2 æg
- letsaltet vand til kogning
- 1 ⁄2-1 bladselleri
- lidt smør
- 4 spsk. mel
- 1 dl mælk eller fløde
- ca. 3 dl af den væske bollerne er kogt i
- Tilbehør: løse ris med persilledrys
- Rør kødet sejt med salt, peber og evt.muskat. Rør løg, mel og æg i farsen, ogform den til boller. Kog bollerne i ét lagsaltet vand, og hold dem varme i kogevandet.
- Bladsellerien gøres i stand og skæresi mindre stykker. De sauteres let i smør,melet drysses over og røres godt sammenmed smør og selleri og derefter tilsættesmælk eller fløde samt ca. 3 dl afden væske, bollerne er kogt i. Rør jævnligt,mens saucen småkoger i 5 min.
- Bollerne tilsættes, alt varmes igennem,og retten smages til. Den serveresmed løse ris og persilledrys.