-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Brændenældesuppe med hårdkogte æg og ærter
Lækker sommerret til fire personer.
4
Ingredienser
- 75 g bacon i grove tern
- 1 løg, grofthakket
- 2 fed hvidløg eller 10 blade ramsløg, grofthakkede
- 200 g kartofler, grofthakkede
- 6 dl. hønsebouillon (hjemmekogt eller fra slagteren, brug alternativt vand, da bouillonterninger oftest indeholder tilsætningsstoffer)
- 200 g brændenældeblade og topskud, skoldet og grofthakket
- 75 g smør
- Salt og peber
- 4 æg
Sådan gør du:
- Steg baconen gylden i bunden af en gryde. Tilsæt nu løg, hvidløg og kartofler og lad det hele stege sammen i 5 min. Hæld bouillonen på og lad suppen koge i 20 min. Kom suppen op i en blender sammen med brændenælder og smør og blend godt igennem (evt. ad flere omgange). Smag til med salt og peber.
- Kog æggene i 7 min., halver dem og kom dem op i suppen ved servering.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter