-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Burger med guacamole
En meget populære burger, fordi den serveres med en krydret guacamole på toppen og sprøde ovnfritter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:25 %
- Kulhydrat:45 %
Burgere til 4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket kalvekød
- 1 lille finthakket løg
- salt, peber.
- 1 spsk olie til stegning.
- 4 runde skiver ristet brød.
- Guacamole:
- Kødet af 2 avocado i tern
- 2 udkernede, hakkede tomater
- ¼ udkernet, hakket agurk
- 1 lille udkernet, hakket snackpeber
- saft af 1 lime
- 1 udkernet, finthakket chili
- 1-2 fed knust hvidløg.
- 1 pose frosne, grove fritter
- 1 spsk olie.
Sådan gør du
- Ælt kødet med løg, salt og peber. Del og form det til 4 burgere.
- Sæt ovnen på 200-225 grader varmluft.
- Vend fritterne med lidt olie, bred dem på en plade med bagepapir. Og tilbered dem efter anvisningen på pakningen.
- Bland alle ingredienser til salaten og smag den godt til.
- Steg burgerne ca. 3 minutter på hver side efter ønske, anret dem på de ristede brødskiver med salaten på toppen og server med fritter.