-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Chocolate chip cookie
Cookies med et sprødt ydre og en blød kerne smager fabelagtigt toppet med en kugle vaniljeis.
6 store cookies
Total:30 minutter
Ingredienser
- 100 g smør, blødt
- 80 g brun farin
- 75 g sukker
- 1 æg
- 150 g mel
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 150 g mørk chokolade, gerne Caraïbe
- 66% fra Valrhona
- Tilbehør: 1 liter vaniljeis
Sådan bager du chocolate chip cookies
- RØR smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål, indtil en cremet og let konsistens er opnået. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver og salt i.
- HAK chokoladen groft, og vend den i dejen.
- FORM til 6 kugler, fordel dem i de små pander, og tryk dem let flade. Bag i 10-12 min ved 180 grader varmluft, til de er gyldne.
- TAG dem ud af ovnen, og lad dem køle af i fem minutter inden servering. Servér med en kugle vaniljeis oven på hver cookie, og spis med det samme.
- TIP! Det er et amerikansk (og superhyggeligt) fænomen at bage kagerne i små støbejernspander, men du kan også lave almindelige cookies af dejen og spise dem lune med is til.
PRØV OGSÅ: Peanutcookies