-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Fladbrød med majs, æg, fåreost og courgette
Disse lækre fladbrød er bagt den lækreste topping i form af søde majs, fåreost og courgette. Spis brødene som en frokostret eller som en lækker snack på siden af en salat og et stykke kød.
4 stk.
Ingredienser
- 10 g gær
- 2 dl vand, lunkent
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- 200 g durummel
- 100 g hvedemel tipo 00
- 150 g halvhård fåreost, f.eks. pecorino
- 2 majskolber
- 1 lille courgette
- 4 æg
- salt og peber
- frisk mynte
- 1 chili
Sådan gør du:
- Opløs gæren i vand, og tilsæt olivenolie og salt. Bland durummel i først, og ælt derpå hvedemel i.
- Ælt dejen godt og længe, til den er elastisk og blank. Stil til hævning i en skål dækket med plastfolie i 1½ time.
- Del dejen i 4, og rul dem ud til aflange, flade brød. Smuldr fåreost over. Skær majskernerne af kolberne, og fordel dem over osten. Skyl courgetten, og skær den i tynde skiver eller strimler, og kom dem over ost og majs. Slå 1 æg ud på hvert fladbrød. Krydr med salt og peber, og dryp med lidt ekstra olie. Bag brødene i ovnen ved 250 grader i 10-12 minutter. Servér med hakket mynte og chili over.