-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Grillede grøntsager og flankesteak
Næringsindhold
- Energi pr. person:728 Kcal
- Fedt:22 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:62 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- salt
- 2 squash
- 3 røde peberfrugter.
- 600 g flankesteak
- 2 fed hvidløg
- salt, peber.
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike.
- Rucola
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Skær aubergine og squash i tynde skiver. Drys aubergineskiverne med lidt salt.
- Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og tryk peberfrugterne flade.
- Grill peberfrugterne på skindsiden til det bobler op, afkøl en anelse, træk skindet af og skær dem i brede strimler.
- Skrab saltet af aubergineskiverne og grill dem og squashskiverne på begge sider.
- Krydr kødet med knust hvidløg, salt og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
- Dryp de grillede grønsager med en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
- Skær kødet i skiver og læg det ved, drys med rucola og server med brød.