-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hjemmelavet granola med drænet yoghurt
God, sprød og hjemmelavet knas er så meget bedre, end det man kan købe.
Ingredienser
- 3 spsk kokosolie (evt. anden smagsneutral olie)
- 75 g honning
- 200 g grovvalsede havregryn
- 50 g kokosmel eller flager
- 150 g nødder (hasselnødder, valnødder eller mandler, evt. blandet)
- 75 g græskarkerner
- 75 g sesamfrø
- 2 spsk sukker
- evt rosiner, tørrede tranebær eller anden tørret frugt i mindre stykker
- tilbehør:
- ca 8 dl drænet yoghurt
Sådan gør du:
- Varm olien og honningen i en gryde ved svag varme, indtil honningen er smeltet. Bland honning-olieblandingen godt sammen med resten af ingredienserne, og bred granolaen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag granolaen i ovnen ved 180˚ i ca. 20-25 min., indtil den er sprød og gylden. Men hold øje og rør rundt i blandingen fra tid til anden. Får havregrynene først for meget, er den svært at redde. Tag granolaen ud, og lad den køle af.
- Herfra kan du tilsætte tørret frugt, rosiner eller andet. Opbevar granolaen i en lufttæt beholder, når den er blevet helt kold.
- Drys granolen på den drænede yoghurt, og servér med det samme.
- Prøv også sprøde røsti med spicy ketchup
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/