-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Jagtgryde med kylling og svampe
Meget dejlig, meget fransk. Skøn simremad som både børn og voksne vil kunne lide.
Total:1 time 10 minutter
Ingredienser
- 3-4 spsk hvedemel
- salt og peber
- 6-8 stykker kyllingeoverlår
- 2 spsk olie
- 1 spsk smør
- 50 g bacon, skåret i mindre stykker
- 8-10 små skalotteløg
- 300 g mindre, faste champignoner
- 3 dl hvidvin
- 1 dl cognac, kan udelades
- 6 dl hønsebouillon
- 1 mellemstor tomat, grofthakket
- 1 spsk ketcup
- frisk estragon/timian.
Sådan laver du jagtgryde:
- Bland mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne heri. Varm smør og olie i en gryde eller en højsidet pande, og brun kyllingestykkerne heri indtil de er gyldne på begge sider.
- Tilsæt bacon, løg og champignon og lad det svitse ved høj varme et par min. Hæld hvidvinen og cognac på og lad det koge lidt ned, før bouillon, tomat og ketchup tilsættes. Lad retten simre i en lille times tid.
- Før servering smages gryden til med salt og frisk estrago eller timian. Servér med brød og evt. en enkel grøn salat.
- Prøv også croque madame med bagte tomater og grøn salat
- Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/