-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Jordbærtiramisu
Her har vi givet en italiensk klassiker nye klæder i form af friske jordbær frem for kaffe og kakao.
Jordbærtiramisu til 6-8 personer
Jordbærtiramisu
- 500 g friske jordbær
- 1 dl sukker
- 12 lady fingers
- 2 dl friskpresset appelsinsaft
- evt. 3 spsk. Grand manier
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- 2 spsk. flormelis
- 1 vaniljestang
- 200 g mascarpone
- 1 dl piskefløde
- Pynt:
- 75 g høvlet chokolade
- 6-8 jordbær
Sådan laver du jordbærtiramisu
- Bland appelsinsaft og Grand manier.
- Pisk æggeblommerne med flormelis. Tilsæt kornene fra 1 vaniljestang, og pisk det cremet. Pisk fløden til skum. Pisk mascarpone igennem, og pisk æggeblommecremen i. Vend flødeskummet i.
- Bland jordbær i skiver med sukker, og lad det trække 10 min. Fordel halvdelen af jordbærerne i et fad eller i portionsglas. Dyp lady fingers i appelsinsaften, og læg dem over. Fordel resten af jordbærrene ovenpå. Kom mascarponeblandingen over. Stil desserten i køleskab 1 times tid. Drys med høvlet chokolade, og pynt med jordbær.