-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Kartoffel-spinat omelet med parmesan
6
Ingredienser
- 100 g spinat
- 10 g smør
- 100 g kogt kartoffel i små tern
- 3 æg
- 1 spsk piskefløde
- salt, revet muskatnød og peber
- 2 spsk groft revet parmesan
- ½ bakke rucola og lidt ekstra revet parmesanost.
Sådan gør du
- Skyl og afdryp spinaten i en sigte. Rist spinaten på en pande med lidt smør, tilsæt kogt kartoffel og krydr med salt, revet muskatnød, peber, og læg spinatfyldet på en tallerken. Pisk æggene sammen med piskefløde, salt og peber. Kom lidt smør på en varm pande, og lad det blive gyldent, og hæld æggemassen på. Lad æggemassen sætte sig en smule ca. 2 min.
- Kom spinatfyldet på panden, drys med revet parmesan og lad det fortsat varme nogle minutter, fold derefter 1/3 del af omeletten ind over den resterende del og lad det stege 2-3 min. Fold herefter den allerede foldede del videre indover omeletten, så den ligger foldet langs kanten af panden og fylder 1/3 del af pandens størrelse. Steg fortsat et par minutter, så du er sikker på, at den er gennembagt i midten.
- Skær spinatomeletten i seks mindre stykker og anret med et drys rucola og revet parmesan.