-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Kartoffelfrittata med parmaskinke
De små portions-frittata er bagt i muffinforme, så de er nemmere at have med på tur.
Kartoffelfrittata med parmaskinke
Tid:200 g grønne asparges
250 g kogte kartofler
4 æg
2 dl syrnet fløde 9 %
salt og peber
8 skiver parmaskinke
1 potte brøndkarse
1. Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i små stykker.
2. Damp asparges i ca. 1 min., og vend med kartofler skåret i små tern.
Annonce
3. Tænd ovnen på 180 grader.
4. Pisk æg med syrnet fløde, og krydr med salt og peber. Vend æggemassen med kartofler og asparges.
5. Smør 8 muffinsforme (gerne dem i silikone) med olie. Fordel massen i formene. Rul forsigtigt skiver af parmaskinke sammen, og kom en ned i hver form. Sørg for, at de drukner godt i æggemassen.
6. Bag i ca. 20 min., til æggemassen føles fast. Lad dem stå ca. 5 min., inden de forsigtigt vendes ud. Top med brøndkarse.