-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kartoffelsalat med rygeost og krydderurter
Lækker kartoffelsalat med rygeost - få opskriften på en let og lækker kartoffelsalat med purløg, rygeost og rødløg.
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Kogetid: 16 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 1/4 kg nye kartofler
- 250 g rygeost uden kommen
- 2½ dl fløde 9%
- 1 bdt estragon
- 1 bdt purløg
- 1-2 rødløg
- salt og peber
- Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min.
- Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
- Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
- Blend rygeost og fløde sammen med skyllet estragon. Tilsæt fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
- Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med dressingen.
- Drys med finthakket rødløg og evt. lidt mere purløg.