-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips
Glohed kartoffelsuppe med porrer og sprøde rugbrødschips.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Ingredienser:
- 200 g rugbrød
- 800 g skrællekartofler (skrællet, tern)
- 2 porrer (ringe)
- 2 spsk smør
- 1 laurbærblad
- 8 kviste timian
- vand
- salt og peber
- Skær rugbrødet i helttynde skiver. Skærskiverne over på tværstil trekanter. Bred rugbrødsskiverneud påbageplader og tør dem ien 100 grader varm ovn ica. 30 min. Lad rugbrødschipsenekøle af.
- rugbrødschipsenekøle af.Svits kartofler og porreri smør i en stor gryde,tilsæt laurbærblad oghalvdelen af timiankvisteneog dæk med vand.Kog, til kartofler og porrerer helt møre.
- Blendsuppen, til den er blankog glat. Smag til medsalt og peber.
- Servér suppen med rugbrødschipsog et drysfinthakket frisk timianpå toppen.