 
        Kransekage
Det er så nemt at lave kransekagekonfekt, og har du bare prøvet det en gang, ved du, at du har fat i en sikker vinder.
ca. 30 stk.
Kransekage
- 100 g smuttede mandler
- 50 g sukker
- 3 æggehvider
- 500 g marcipan
- Glasur:
- 1-2 tsk. pasteuriseret æggehvide sigtet flormelis
- Kør mandler og sukker til mel i foodprocessoren. Tilsæt æggehviderne, og kør massen jævn.
- Pluk marcipanen i småstykker, og kør dem sammen med det øvrige i blenderen.
- Skrab massen ud af maskinen, og fyld den i en sprøjtepose med tylle, der kan være glat eller takket.
- Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir, og bag kagerne ved 200 gr. i 8-10 min. Gerne med en ekstra bageplade underneden, da kransekagedej nemt brænder på.
- Rør flormelis og æggehvide sammen, og fyld det i en frostpose. Klip et lille hjørne af posen, og pynt, som du synes.
De bedste opskrifter til dit nytår
- 
    
          Champagnemojito
- 
    
          Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
- 
    
          Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
- 
    
          9 skønne hovedretter til nytårsaften
- 
    
          Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
- 
    
          Festlig nytårsmenu med små retter
- 
    
          Nytårsmenu med skaldyr
- 
    
          Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
- 
    
          Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
- 
    
          Brownielagkage med champagneflødeskum
- 
    
          Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
- 
    
          Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        