-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Lækker chokoladeisroulade
Vil du diske op med alle tre slags bagværk, er det rouladen, du skal starte med at bage, for den skal have tid til at køle af.
Ingredienser
- 3 store æg
- 135 g sukker
- 3 spsk. kartoffelmel
- 3 spsk. mel
- 2 spsk. kakao
- et lille nip salt
- Til drys:
- 2-3 spsk. sukker
- Fyld:
- ¾-1 l vaniljeis
- Pisk æg og sukker 6-7 min., indtil massen næsten er som flødeskum.
- Sigt kartoffelmel, mel og kakao ned i æggemassen, tilsæt salt, og vend de tørre ingredienser i æggemassen. Arbejd med lette tag, og vær opmærksom på mellommer.
- Bred dejen ud i et rektangel i et ca. 1 cm tykt, jævnt lag på bagepapir. Bag den ca. 5 min. midt i ovnen, den er færdig, når overfladen retter sig op igen efter et let tryk med en fingerspids. Hav et ark bagepapir, der er drysset med sukker, parat. Læg den færdige kage på dette ark med overfladen nedad og bunden opad. Vrid et viskestykke op og dæk det hele til i nogle minutter. Derefter er det nemt at trække bagepapiret af kagens bund.
- Når kagen er kold, dækkes den med skiver af god vaniljeis, bortset fra de yderste 8-10 cm af den ene af de korte sider. Kagen rulles sammen fra den modsatte ende, og mens du ruller, vil isen lige så stille forskubbe sig, så hele kagen er dækket. Pak rouladen ind i det bagepapir, den ligger på, og læg den straks i fryseren.